Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@ivankalaco no ste v prvej alebo v druhej varke dakujem
@lulua777 ste v prvej alebo v druhej varke dakujen
@nika1 aj podľa mňa dnes bude mať pár ľudí čo sú v 1 varke RP a 2 v pondelok urcite
Slsp Topoľčany rp na účte
@sonickadavid malo by to byť podľa priezviska, to mám na K 🙂
@monikatopolcany vy ste tiež v 1 vej pokiaľ si pamätám ze ano?
Náhodu Rožňava ešte nikto???
Mal uz niekto z druhej varke dakujn
Tak to vyzera, ze to nenechaju na pondelok
@emmi101 aj ja si myslím skoda
@charlottevalca áno v prvej 🙂 vždy mi príde medzi prvými
@tatianaba a ked su v druhej varke a priezvisko mi zacina na H. A nám.tiez vub y mohla by som dostat aj ja a som z levoče? Ďakujem.???.
@sonickadavid ja som z druhej varky a nemam, takze po vikende, mozno v pondelok, ja skor myslim,ze v utorok
@ludkka0407 určite v pondelok v utorok bude mať už 3 varka
@charlottevalca A ten tehu príspevok vypláca sociálna poisťovňa to tiež asi až v Pondelok vsak
Ahojte baby, myslite si že dnes príde RP? Ja mam síce poštovú ta zvyčajne chodí až 16teho... Ďakujem
@atack určite áno okolo 9/10 to začne 😁
@mariska1989 aj poštová tak skoro púšťa? 🙈
@atack ono ide o to kedy to pustia to že má každá inú banku v tom nerobí nejaký rozdiel .kľudne môžeme byť v prvej várke ty máš poštu ja slsp a iná zas VÚB tak to príde .tam ide o to ako to ide od nich
@mariska1989 jaaj jasne rozumiem... A až od dnes začíná prvá várka?
@mariska1989 toto furt vysvetlujeme a nic. Predpokladam ze UPSVaR ma statnu pokladnicu a to nema ziadna z vas, potom je len rozdiel v hodinach kedy to pripise banka na ucet.
@sasanka605 však samozrejmd .ale tiež je stanovené komu kedy pustia mne to známa vysvetľovala čo robila na úrade neviem to vysvetliť písaním tak aby to bolo pochopené .proste sú púšťame peniaze nie naraz ale na viac častí snáď to takto stačí a je pochopiteľné
@atack prvá várka mala už v piatok
@mariska1989 ja som to myslela rovnako ze pri banke kde mame my ucty je to otazka len v hodinach kym pripisu, ale zalezi od upsvaru. Bolo aj take, ze nadavali na svoje banky, ze im drzia peniaze a nepripisu na ucet.
Prešov, SLSP, opatrovateľský príspevok na účte. Som druhá várka 🤗

@lulua777 už aj mínam 😂