Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
sa mi tak vidi, ze kazdy mesiac to len oddaluju aj ked to nevychadza na vikend 😠 🙄
Aj tak neviem podľa čoho to vlastne posielajú, tento mesiac vraj posielajú dnes, v júni 11teho, aspoň tak mi povedala tetuška z úradu. Mali by to každý mesiac posielať rovnaký termín. Aj v apríli poslali 11-teho len teraz sa im akosi nechce.
baby ked mi tetuska napisala ze davky dnes posielaju budu uz zajtra na ucte?
zdrzuju ako keby to posielali so svojho 😖
@twetty89 presne ale vraj maju vzdy na zaciatkuroka rozpis na kazdy mesiac kedy ma byt uzaverka kazdy okres ma vlastny harmonogram a tetusky to podla toho musia poslat takze oni niesu na vine ze kedy odoslu maju to tak dane ze kedy v ktory mesiac ma byt uzavera takze sa na nich nemozno hnevat
@janka9898 banka ich držať nemôže, jedine, že by mala prečo. Ja ich tiež potrebujem, malému kúpiť potrebné, poplatiť šeky. Do telefonu mi praconíčka úradu povedala, že zajtra by som už mala mať prídavky na účte tak som zvedavá či naozaj zajtra prídu. Neviem čo ich neposlali ešte včera.
lilly0812 v pondelok sa asi spamatavaju s viknedu. :D
kazde mesto posiela inac v pd posielaju na ucet 10,padalo to na sobotutakze v pondelok posielali tak matesku mozme cakat stredu najnesko budu stvrtok rano
Mne to nedá... každý mesiac sa tu objaví táto téma..... stalo sa už niekedy že rodičák neprišiel? Lebo mne sa to nestalo a nechodí každý mesiac v rovnakom dátume.....tak mi to príde také nepochopiteľné riešiť to každý mesiac.....a to nerýpem, len sa snažím pochopiť
@marcelatje nieco sa musi riesit 🙂 lenze uz nevedia co riesit od nudy😀 som zvedava co budu riesit kednim skonci rodicovsky
@marcelatje pretoze niektore dievcata nemaju napr. IB aby si mohli pozriet ci uz na ucte su a chodia sa divat do bankomatov na zostatok uctu( ja som to mala kedysi tiez tak) a chodit 3x za den autom k najblizsiemu bankomatu hlavne ked peniazky surne potrebujes nieje bovieco
a niekedy napr mne nepipne hned smska niekedy mi peniaze pridu uz rano a sms az poobede ale mam aj IB ale tak viem ze ked niekto uz ma v mojom meste ze pridu aj mne a podla toho sa zariadim ci uz s varovanim deti sovkrou ked chceme ist na nakup a pod
@kivinecka
@marcelatje ja napriklad mam kazdy mesiac iny den rodicovsky prispevok.. Kedze mi chodi na ucet, kde som doteraz nemala ani sms ani banking, musela som chodit do banky, kde mi uctovali aj za info poplatok a bankomatovu kartu tiez nemam, kedze je to ucet na moje dieta, kde chodi aj vyzivne..Bola som rada, ked som si mohla precitat prispevok tu, ci niekomu z mojho okresu nabehli peniaze.. Nieje to vobec od nudy.. To mozeme napisat potom na kazde jedno forum, pretoze sa v nich tiez pise v case volnej chvile 🙂.. Inak zvedavost je normalna vec 🙂.. Ale mozete byt radi, ak vam taka vec, ako rodicovska almuzna nechyba 🙂.. Lebo mne zatial ano, kym nerobim.. Snad som to na pochopenie vysvetlila
@fidka79 tak i asi s tych "stastnejsich" co na nu nemusia cakat
ja ANO a preto som rada ze tato tema vznikla kde si kocky pisu ci uz maju abo nie lebo su aj take pripady kedy niekomu nedosiel napr raz mne nedosiel a keby nie tu bab z mojho okresu tak ani neviem ze som jedina a potom som volala na urad a tam mi povedali ze 3babam nedosiel lebo im blbne system taks om na peniaze cakala este 3dni
a niektore nemaju ani sms a ani IB aa su to vacsinou take kocky ktore tu almuznu fakt cakaju a potrebuju
a tato tema vznikla preto aby toho neboli plne fotoblogy gedze to bolo kazdy mesiac kazda druha sprava teraz je to uz len v tejto teme
a ked na nu ty necakas ako je mozne ze si v tejto teme? teda ze si ju terazcitas? niesi zvedava tiez?
nerypem len uvazujem
ked ma to nezaujma tak necitam taketo temy
@marcelatje
@kivinecka - ako nehnevajte sa ked sa Vam to zda divne a nepochopitelne, tak co robite v tejto teme? To sa zasa mne zda divne a nepochopitelne. Ked raz neriesim ci dosiel, alebo nedosiel rodicak, tak predsa nebudem chodit do tejto diskusie - lebo ma to nezaujima.
@fidka79 - nebudes kazdy mesiac nalepena na MK riesit rodicak, ale si tu nalepena a riesis taketo hluposti :P
@janka9898 tak napriklad toto ma vobec nenapadlo....
@tristanianz dakujem za info, niekedy niektore veci beriem ako uplne normalne a vobec ma nenapadlo ze niekomu sms nechodi 😅
@rebeka25 ale mna to zaujima preto som napisala, nemusis hned pouzivat ten ton 😉
@marcelatje ok nebudem 😀

co tak neskoro 15teho?