Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@laluska123 Ahoj ja tiež poberám opatrovateľský,chodí tak ako ostatným rodičovsky.Ja už 5 rok poberám opatrovateľský.
@laluska123 Ahoj ja tiež poberám opatrovateľský,chodí tak ako ostatným rodičovsky.Ja už 5 rok poberám opatrovateľský.
@tomasko27 ďakujem pekne ☺️
Ahojte, zo soc. Poisťovne až zajtra ?
@romanka1610 ano, ukazuje mi splatnosť 12.9. v elektronickej pobocke
Baby prosím Vás keď chodí rodičák dnes, prídu aj opatrovateľské? Beriem ho prvýkrát tak neviem či sú to rovnaké termíny . Ďakujem
@laluska123 Dobrý deň, môžem sa vás opýtať, keď ste podávali žiadosť za ako dlho a akým spôsobom vám prišla odpoveď - schválenie? Mám podanú žiadosť o OP od polovice augusta a zatiaľ mi neprišlo žiadne vyrozumenie, tak by som chcela vedieť informácie od niekoho, kto s tým má skúsenosti. Vopred ďakujem za odpoveď.
@romanka1610 ano, ukazuje mi splatnosť 12.9. v elektronickej pobocke
@tinka9501 dobrý deň, pýtam sa za priateľa. Invalidné dôchodky budú vyplatené zajtra?
@tinka9501 dobrý deň, pýtam sa za priateľa. Invalidné dôchodky budú vyplatené zajtra?
@lenicka2506 tak to netusim ako sa vyplácajú invalidné, ja poberám matersku a este tehotenské a tam je splatnosť 12.9.

Baby prosím Vás keď chodí rodičák dnes, prídu aj opatrovateľské? Beriem ho prvýkrát tak neviem či sú to rovnaké termíny . Ďakujem
@laluska123 áno ,príde aj opatrovateľský 😉