Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@anonym_8e375a len tak vždy to tu dávajú kedy sú vypacane
@kvietok2891 je to tabuľka ktorá je potrebná pre ženy na úrade. Nerozumiem prečo a načo to sem niekto dáva.
Ďakujem,baby.My sme na dovolenke a zabudla som,že tu je o 3 hodiny viac 🤦🏻♀️
@kvietok2891 je to tabuľka ktorá je potrebná pre ženy na úrade. Nerozumiem prečo a načo to sem niekto dáva.
@anonym_8e375a lebo sa na to niektorí ľudia spoliehajú? To nie je tajná vec, prečo by to tu nemohlo byť?
Práve prišli Tatra banka Topoľčany
Práve prišli Tatra banka Topoľčany
@misuliacik81 no už sa to začne rozbiehať
Okres Čadca, SLSP
TT UniCredit mám
Ba Tatra banka na účte
Rk fio na ucte
Neviete či sociálna poisťovňa zajtra alebo až v pondelok ? Ďakujem
Ahojte uz prislo niekomu ?(materska)
Neviete či sociálna poisťovňa zajtra alebo až v pondelok ? Ďakujem
@romanka1610 zajtra
VÚB zase nič
@anonym_8e375a lebo sa na to niektorí ľudia spoliehajú? To nie je tajná vec, prečo by to tu nemohlo byť?
@anonym_df55a4 ja len nerozumiem prečo to sem ta konkrétna žena dáva to je celé. Keď raz niekto dávku poberá, tak ju predsa dostane každý mesiac zhruba v rovnakom termíne.
Ktorá tabuľka je teraz plátna ?? Dátumy sú na obidvoch iné
Ktorá tabuľka je teraz plátna ?? Dátumy sú na obidvoch iné
@kvietok2891 14.1. príde. Potvrdené z UPSVAR
@anonym_df55a4 ja len nerozumiem prečo to sem ta konkrétna žena dáva to je celé. Keď raz niekto dávku poberá, tak ju predsa dostane každý mesiac zhruba v rovnakom termíne.
@anonym_8e375a davaju to sem uz asi 3 alebo 4 roky, co je natom ze to chceme vediet ? To ti tak velmi vadí ze to potrebuješ riesit ? Bud rada ze nepotrebuješ vedieť kedy ti prídu peniaze a nezaťažuj si tym teda hlavu. Pekný den.
@anonym_8e375a niekto ma rad vo financiach poriadok. Moja mama robila uctovnicku cely zivot dnes ma 80 rokov a dodnes si doma dopodrobna vedie domace ucto. Proste ju to bavi a niekoho bavi sledovat toto. Zverejnit zoznam statnych davok mi pride ako povinnost statu... nie sa nad tym pozastavovat, ze to vobec niekto zverej i. Vdaka vsetkym, ze to zverejnuju.. hoci aj dookola kazdy mesiac. 💋💋💋
Nikomu nic? Tiez som zvedava podla ktorej tabulky to pojde

Pnky za november tie co zvyknú nabiehat 15teho budú tento mesiac vyplatene skôr nevie niekto