Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Pekny den,mozno mi pomozete.vcera vecer som zacala pocitovat palivu bolest na vnutornej klenbe laveho clenka.Bolest nie je stala,prejavi sa kazdych 10-15 min,intenzivne pali a odznie.neviete co to moze znamenat?

    Zienky,muz sa bol vcera strihat.Vcera aj dnes ma na hlave vo vlasoch cervene flaky.Treba sa bat alebo je to zo strihania este?

    Ahojte,absolvovala niektora z vas hypnozu?

    Baby,stava sa zo mna asi hypochonder a zacinam sa bat,ale skusim..Neviem,ako sa to vlastne vola,ale tam kde sa na rukach vacsinou berie krv mam hrcku.Cca pred mesiacom bola makka,vyzeralo to ako mensi opuch,videla to aj dr a zhodnotila ti ako tukovy nador alebo cystu.Teraz je to tvrde,velke asi tak 2x1,5cm,neboli ma to.Neviete mi poradit ci je to normalne? Alebo to riesit?

    Dievčatá čo ste trosku nábožensky vzdelanejsie,môžu byt manželia čo sú zobratí v evanjelickom kostole alebo na úrade krstnými rodičmi v katolickom kostole?

    Máte niekto iRobot Braava? Ako ste s ním spokojne?

    Dievčatá,môže mat 8-mesačná dcérka reflux? Už asi 3 dni grcka..Nie moc,možno 5x za deň.ale take menšie dávky,2 sú možno väčšie..

    Dievčatá,som už zúfalá z toho.Dcerka ma všetko nové veci,ale odkedy papame prikrmy tie fľaky nie a nie zmiznúť.Skusala som snáď už všetky detské spreje na fľaky,ale zatiaľ nič nepomáha.Ako ste s tým bojovali vy? Vanish ani savo dávať nechcem,nakoľko dcérka neznesie ani detskú kozmetiku..

    Zienky,nejak som pozabudla požiadať o rodičovský príspevok,vyplatia mi ho spätne? A ak požiadam teraz začiatkom apríla,príde mi už v apríli alebo až v máji?

    Dievčatá,v čom je Manduca lepšia od klasickej klokanky?

    Zienky,dcérka ma 7,5 kg,vajíčko je jej už malé,môžem ju dať do autosedacky,ktorá je určená pre deti od 9 kg?

    Mamičky,ktoré máte autosedacku Romer King plus? Potrebujem sa niečo spýtať..

    Mamičky,ktoré máte dvojičky pripadne deti hneď po sebe,je lepší surodenecky kočík keď sú deti vedľa seba alebo radšej za sebou?