Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@solinkarka
Tiez to vidim na pondelok az 😎
@alexanotbad Mne to bolo tiez divne ked mi to povedali. To bolo zruba pred pol rokom ked som sa pytala. Napadla ma este nevedomost pracovniky uradu.
Trenčiansky kraj, Tatra banka. Práve mi prišla sms z banky, rodičovský práve prišiel 😀 . Waw, moc som nedúfala, že príde už dnes.
KE VUBka nabehol rodičak a pridavky
Holky a kolkateho to tak vie nabiehat???? Ja cakam na moju prvu matersku 🙂
mne nabehol rodicak dnes o jedenastej OTP.....jupiiii.....
ja mám VUB a rodičák mi vždy nabehne najskôr 15-teho a to hopoberám už 4roky a stáva sa že mi príde aj 17-teho. tak teraz čakám do pondelka
☹
zuno banka Kosice-okolie nabehla pred 12tou
je to divne...este nikdy neprisli peniazky 12steho ale uz su na ucte 😉 vacsinou 15-16
Postova Kosice, asi odpadnem, este tak skoro nikdy nebol 🙂
Ja som od 12.5. Vypisana na materskej tak som teda zvedava kedy mi nabehne :D no skor cakam v pondelok, ale potesi ak nahodou zajtra 🙂
@gogolienuska
Materska v BA mi vzdy chodila skor, ako teraz rodicovsky 🙂 Okolo 13-14. teho som mala matersku na ucte 😉 Rodicovsky tak 15-16. teho.
TB KE rodičák nabehol......tak skoro som ho za 2 roky ešte nedostala, stále okolo 16-17.teho....tetám musí byť fakt veľmi teplo....alebo im to teplo pomáha aby boli rýchlejšie v posielaní ? 😀
Slsp Košice niekto?
Baby, mate niektora skusenosti ako nabiehaju na UNICREDIT?
Mne dosiel dnes slsp, ked som dostavala este matersku tak 7-ho
PB dnes potešilo 😵
Sberbank zatial nic ☹
VUB dnes doobedu doslo .. 🙂 ke
Tb piestany este nie ☹
PO-TATRABANKA,stale cakam a dufam ze dnes pridu peniazky aj na moj ucet.Ak nie tak v pondelok urcite budu len vydrzat do toho pondelka,bude... ☹

podľa mňa až v pondelok nabehne rodičák, v NR posielajú peniaze 12teho a na účet to nabehne okolo 15teho