Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
aj ja sa pridavam k dufiacim....treba nam plienky kupit 😒
@solinkarka mne treba lieky dokupit:-/
sala otp zatial nič
BB slsp je na tom ako??
m-bank vcera tak cca 11:00, tiez u mna divne lebo vacsinou az toho 15teho chodi... asi je to odkaz aby sme nezabudli na den otcov a v predstihu mohli nieco pekne kupit nasim tatom, ockom, tatikom, ocinkom... 🙂
Prievidza TB zatial ani foka 🙂
@veronikafisi ahoj citam ze mas m-bank, chcem sa spytat aj ja som si ho zalozila len mam jednu dilemu ako vkladas peniazky na ucet kedze to je zahranicna banka 😖 😅
@shania31 len ja mam trvale bydlisko v trencanskom kraji sice pracovala som v ba kde aj prechodne byvam tak neviem odkial to budu posielat teda ktore tetusky to budu spracovavat :D no uvidim ci dnes nabehnu
@gogolienuska
Tie tetusky, odkial Ti prisiel papier o vyske materskej. Predpokladam, ze trenciansky kraj, kedze tam mas trvaly pobyt.
@shania31 ja mam tiez zuno a vsetko riesim cez net
rodicovsky chodi spolu s pridavkami? ak ano, tak mne prave prisiel pridavok na dieta, TB, Ba
ja som na MD, rodicak este neberiem, tak neviem
@sunnysummer
Anoo, dosiel prídavok? A BA kolko? 🙂
Baby niekto s KNM Prisiel uz?
@shania31 myslis, ze to je podla bydliska? tak BA IV, ale ucet som si zriadovala fakt uz neviem v ktorej pobocke 😅
už ste mali rodičák v trnave?
Prisel uz nekomu na vub v TR? 🙂
@sunnysummer
Samozrejme, ze je to podla bydliska. Nezavisi to od banky, ale tej ktorej tety na UPSVaR, kedy to posle. 😀
BA 5 uz ma niekdo?
@shania31 jasne, dava to logiku 😀 😀
a keby to niekomu pomohlo tak hned za tym prisla aj moja prva materska, ale to vyplaca asi niekto iny..
mam Raiffeisen banku a dosiel mi už včera, kým som mala tatrabanku skôr ako 16 v mesiaci nedosli

Aj ja cakam a dufam ze dnes pridu...ak nie tak ma ...juuuuj nejako to potom budem musiet vydrzat ☹