Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@sunnysummer
Ano, matersku vyplaca Socialna poistovna. Pridavky na dieta a rodicovsky príspevok UPSVaR 😉
Ahojte...ja neviem ale mne sa asi prvy krat stalo ze mi prisiel RP tak skoro...uz vcera 12-teho som ho dostala 😅 co nechapem.....ale co uz ked uz 🙂 mam SLSP a som KE.
@alexandra1104 dnes bude urcite kedze si asi okres cadca ze?
kamoska v cadci uz ma takze prideaj mne🙂
Ahojte, ja uz mam...Tatra banka, KE 🙂
myslite ze budu mat vsetci dnes? 😀
@ivana345 Bude dnes lebo uz okres Revuca mame, sice to ide podla bank, ale do vecera bude. a ked uz mame my - okres Revuca dnes tak to uz ma dnes isto kazdy 😀 lebo my sme stale posledny 😀
boze ako tu vsetky cakame.myslim si ze dnes nepride vsetkym...je to nespravodlive
@pipinulkaa doufam ze mas pravdu :D bo uz by se mi fakt sikl :D
mne uz nabehla Slov.sporitelna v BB 😉
@barbara088 neboj pride. 🙂
bodaj by.
dosli juchu...slsp okres myjava
No tak BA 5 az v pondelok - vyzera to tak.
mBank KE --- dosiel :D
@shania31 sakra sakra 🙂 hypnotizujem SMS-ku a furt nic :D
@barbara088 super, už som sa nevedela dočkať 😀
@janka9898 uz ti prisiel?
no takze dnes uz nic, co? teda aspon ja... vzdy mi prisiel najneskor o 12.00 ☹ normalne som chytila nervy 😠
ale uz som pisala na upsvar, tak som zvedava, ci ich posielali dnes aby som aspon vedela, ci sa tesit na pondelok 😉
@mius86 mne vacsino uzvyknu chodit aj v noci, okolo jednej, druhej 😀
zilina knm cadca niekto ma uz?
@kikuleenka
Vsak aj jaaa, ale ja som aj predpokladala, ze az v pondelok, BA 5 vzdy mava tak 15-16. teho. Vynimocne skor. Hm. 😠
Moze prist SLSP aj dnes poobede?????
@alexandra1104 ja nemam a som Zilina-SLSP,mozno este o piatej ale pochybujem,myslim ze pride skor v pondelok
@majkank ja ma zuno mne chodia pravielne okolo1pol 2 tak cakam

Tatrabanka Prievidza teraz 10.25 🙂 jupiiii 🙂