Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@solinkarka az 15-teho? Ja mavam bezne 12-teho/13-teho uz na ucte. Iba raz sa stalo, ze prisli neskor
@lilly0812 ze az 😀 ja som rada lebo kamoskam chodi az 18-19-teho
No, ja uz mam na ucte minus, tak by mohol prist. Tiez mi minuleho mesiaca prisiel 12steho, co som bola prekvapena, lebo inokedy chodi az 16steho so zeleznou pravidelnostou...
Mna napadlo, ze pracovnicka co ma ma na starosti, isla na dovolenku a musela poslat peniazky skor...
Ja som optimista, ja to vidim najskor na 15teho 😀 ale u nas im to trva, cize realne 16teho bude..... 🙄
najskor u nas chodi 15 steho /raz/ inak stale 16 steho
@solinkarka 18-19 byva cez postu. Ked som este nemala na ucet velakrat som mala aj 20-21. Na ucet mi chodi 12-13 preto som napisala ze az.
@lilly0812 nie, na ucet im to chodi tak neskoro
@solinkarka tak to potom bude urcite ine mesto
Mne minuly mesiac prisiel 11.teho....mohol by dnes prist....potrebujem kadernicke zabehnut....
@lilly0812 mne chodi poobede . No oni maju stanoveny posledny den a dovtedy to musia poslat.ale dost zalezi aj od banky.niektore drzia peniaze.ak ich poslali vcera poobede ttak dnes poobede pridu.ak ich poslali dnes pridu len tym co maju rovnaku banku ostatnym az v pondelok.keby tam neboli take "prijemne" tetusky tak by cinkla ze kedy posielali.
@solinkarka mne chodi vselijak, ale minuly mesiac to bolo az 16. a to sa mi nikdy nestalo ☹ tak teraz radsej predpokladam neskor
Žienky ja vôbec nie som optimistka dnes určite nebude najskôr bude 16-teho 🙂
LEVICE - okres - príspevky na účte 15.07.2014....
tu prší, aj u vás??? a kde všade?
Môžem sa niečo opýtať ,ja čakám uz len na marodku min.mesiac robili uzavierku 12... Do kedy by malú potom nabehnúť peniažky na účet ak robili dnes uzávierky?ďakujem

@pipinka4 myslis, ze bude uz dnes? Minuly mesiac mi prisiel 12teho co som bola prekvapena ako skoro. Bolo by super ak by dnes no osobne si myslim, ze najskor v pondelok pridu, tetusky z uradu posielaju kazdy mesiac inak