Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
no ja dostanem asi az zajtra to tak vyzera :D 😉
mne prvy krat prislo uz dnes teda 14. den v mesiaci materské a prvý krat skor ako pridavok an dieta ten este neprisiel. BB a slsp
@andrejta boze riesi sa to kazdy mesiac ze naco je tato tema preto pretoze sa stane ze niekomu neposlu(vlastna skusenost) potom preto lebo niekto nema IB a najblizsi bankomat ma daleko aby sa kukol ci uzma..
a este preto pretoze kazdy mesiac bol toho plny mk co sa kazda druha baba pytalaciuz je... tak preto sa zalozila tato tema...
Nechapem naco to tu vobec riesis ty .... je to uplne kazdej osobna vec ci sem napise alebo nie ... tak si tuto temu nehladaj na fore .... asi tak 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@tina121212 ze? ja tiez nechapem takych ludi co furt sa pytaju naco sa to furtriesi sak ak jej je jedno kedy pride taknaco otvara temu🙂 ktora ju nezaujma? nechapem 😀
@foolie Ano ja uz mam 🙂 (BA - SLSP)
v komarne ma niekto?
ja už mam Prešov - čsob 🙂
BA 5 ako vzdy bude naposledy, takze az zajtra, alebo az v pondelok.
Ja mam IB ale aj tak kazdy mesiac sem pozriem a sem tam pridam aj ja cu uz prislu alebo nie peniasky a mam usmev na tvary ako kazdy mesiac sa zvacsuju stranky 1 az 135 🙂 ...zachvilku to bude ako velka enciklopedia z 500 stranami 😀
...a tie, ktorym vadi tato tema, naco sem potom chodite pozerat a pisete koment...nerozumiem Vam.
Nie kazdy ma IB alebo SMS APLIKACIU, tak sa sem pozru a vedia kedy mozu ocakavat.
Tak asi tolko...pekny dnik prajem vsetkym 😉
veľké prekvapene 🙂 VUB TR už nabehol 😀
@alexandra1104 už mám, už som bola aj míňať 😀
ZA prave nabehol 😉
mne nenabehla materska,ale pridavky prisli...
VUB Myjava nabehol
vub rodicovsky pred par minutami na ucte
@sakalova nemoze ti prist rodicak aj materska sucane, to sa neda...skor si myslela matersku a pridavky nie nahodou??
hej uz som to aj pisala🙂 zle som sa vyjadrila....to by som si inac zila aj aj🙂
snv-vub este nie,ja som z tej vubky total na nervy,uvidime ci dnes bude 🙂
@sakalova no jasne, pridavky, aj mna to napadlo, ze su to pridavky... to ja som rozumela materske a rodicovske, lebo ked viem taky subeh davok neexistuje..
Mne to chodi spolu, pridavky a rodicak, ale spominam si ze ked to bola materska, tak chodili osobitne, joj, to bola davno...
Topolcany-VUB prave nabehol 🙂
Uz rano bol Unicredit BA2
Cadca csob uz maju ....ja slsp nemam

@andrejta mne este donedavna chodili presne ako hodinky...13 poslali a 14 som uz peniaze mala na ucte....ale od isteho casu si na urade z toho robia holubnik...