icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

rea92
14. aug 2014

@andrejta mne este donedavna chodili presne ako hodinky...13 poslali a 14 som uz peniaze mala na ucte....ale od isteho casu si na urade z toho robia holubnik...

schwarzbacherova
14. aug 2014

no ja dostanem asi az zajtra to tak vyzera :D 😉

lucinkab
14. aug 2014

mne prvy krat prislo uz dnes teda 14. den v mesiaci materské a prvý krat skor ako pridavok an dieta ten este neprisiel. BB a slsp

enusko
Odpoveď bola odstránená
aqwalin123
14. aug 2014

@andrejta boze riesi sa to kazdy mesiac ze naco je tato tema preto pretoze sa stane ze niekomu neposlu(vlastna skusenost) potom preto lebo niekto nema IB a najblizsi bankomat ma daleko aby sa kukol ci uzma..
a este preto pretoze kazdy mesiac bol toho plny mk co sa kazda druha baba pytalaciuz je... tak preto sa zalozila tato tema...

tina121212
14. aug 2014

Nechapem naco to tu vobec riesis ty .... je to uplne kazdej osobna vec ci sem napise alebo nie ... tak si tuto temu nehladaj na fore .... asi tak 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

aqwalin123
14. aug 2014

@tina121212 ze? ja tiez nechapem takych ludi co furt sa pytaju naco sa to furtriesi sak ak jej je jedno kedy pride taknaco otvara temu🙂 ktora ju nezaujma? nechapem 😀

sarinka2012
14. aug 2014

@foolie Ano ja uz mam 🙂 (BA - SLSP)

mamina2388
14. aug 2014

v komarne ma niekto?

miskajakubko
14. aug 2014

ja už mam Prešov - čsob 🙂

sakalova
14. aug 2014

@foolie odkial si?lebo mne dosiel rodicak ale materska este ee, som ba 3 a mam csob

lolinko
14. aug 2014

BA 5 ako vzdy bude naposledy, takze az zajtra, alebo az v pondelok.
Ja mam IB ale aj tak kazdy mesiac sem pozriem a sem tam pridam aj ja cu uz prislu alebo nie peniasky a mam usmev na tvary ako kazdy mesiac sa zvacsuju stranky 1 az 135 🙂 ...zachvilku to bude ako velka enciklopedia z 500 stranami 😀
...a tie, ktorym vadi tato tema, naco sem potom chodite pozerat a pisete koment...nerozumiem Vam.
Nie kazdy ma IB alebo SMS APLIKACIU, tak sa sem pozru a vedia kedy mozu ocakavat.
Tak asi tolko...pekny dnik prajem vsetkym 😉

sakalova
14. aug 2014

@lolinko .... je to aj taka spolupatricnost a dobre to padne vediet, ze nielen ja uz pistim za kazdym eurom🙂

blonkyt
14. aug 2014

veľké prekvapene 🙂 VUB TR už nabehol 😀

d_anica
14. aug 2014

@alexandra1104 už mám, už som bola aj míňať 😀

25daniela
14. aug 2014

@sakalova ako je mozne poberat rodicak aj matersku?

solinkarka
14. aug 2014

ZA prave nabehol 😉

phoebe28
14. aug 2014

mne nenabehla materska,ale pridavky prisli...

sakalova
14. aug 2014

@25daniela ved mam dve deti a posielaju mi matersku za jedno a pridavky na 2deti...aspon mi to tak chodi uz 3 mesiace?

lijenka
14. aug 2014

VUB Myjava nabehol

mimik79
14. aug 2014

vub rodicovsky pred par minutami na ucte

solinkarka
14. aug 2014

@sakalova nemoze ti prist rodicak aj materska sucane, to sa neda...skor si myslela matersku a pridavky nie nahodou??

sakalova
14. aug 2014

hej uz som to aj pisala🙂 zle som sa vyjadrila....to by som si inac zila aj aj🙂

tutky
14. aug 2014

snv-vub este nie,ja som z tej vubky total na nervy,uvidime ci dnes bude 🙂

foolie
14. aug 2014

@sakalova z Kosic ale materska mi chodi z ba lebo tam ma sidlo firma kde som pred materskou robila

25daniela
14. aug 2014

@sakalova no jasne, pridavky, aj mna to napadlo, ze su to pridavky... to ja som rozumela materske a rodicovske, lebo ked viem taky subeh davok neexistuje..
Mne to chodi spolu, pridavky a rodicak, ale spominam si ze ked to bola materska, tak chodili osobitne, joj, to bola davno...

sakalova
14. aug 2014
babo_n
14. aug 2014

Topolcany-VUB prave nabehol 🙂

matulinuska
14. aug 2014

Uz rano bol Unicredit BA2

babls5
14. aug 2014

Cadca csob uz maju ....ja slsp nemam