Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
BA5 TB ešte nič, ale mne chodí až 16-teho
@lolinko
@tina121212 ak boli vaše príspevky pre mňa, tak ste mi ich mohli adresovať
nič neriešim, ani neotváram tému (tá je už mimochodom otvorená, myslím, od 13.7.2012), len mi na ten názov padol zrak, tak som sa kukla, snáď to nie je zakázané, či? ak hej, tak si spravte súkromku a nebudú vám tam vypisovať také ako ja... aby sa človek bál niečo napísať 🙄
@sakalova 😀 😀 😀
@foolie takze zajtra mozme ocakavat 🙂
náhodou niekto z lučenca?mám tatra banku a prvykrat, mi má prísť na účet.
🙂 OKI, diiik...paaa
Dievcence prosim vas,neviete kedy nabieha marodka(PN) zo socialnej poistovne na ucet???dakujem za radu a pomoc 😉
@motiilik ked som bola na marodne pred pol rokom tak mi prisla asi okolo 14-15teho ;) tak ako teraz materska
@gogolienuska ďakujem za radu...si poklad 😉
--kosice SLSP staaaale nic 🙂
takze uz sme sa dostali do temy rasizmus.to je tu dovolene ?ja som romka cela moja rodina poctivo pracuje a drie za kazdy cent od dokoncenia skoly a vyprosujem si aby nas niekto hadzal do jedneho vreca s tymy co cakaju na pridavky aby ich prepily a nazyval ciernymy
@mary1911 pokial nie ste ten pripad,nereagujte jednoducho...kludne sa nad tym clovek moze zasmiat..ale tiez sa mi stalo ze boli uprednostneny kopu krat a ked idee clovek z posty na prazdno,zatial co urcity obcania uz v parku vysedavaju z vinom tak to nieje pekny ani pohlad a ani pocit.tiez mi neschvalily prispevok ,ja som nemala narok ako slobodna mamicka zatial co niektori dostavaju prispevkov po blud.nic proti vam,sama poznam kopu slusnych a i bohatych romov 😉
@mary1911 ja nikoho neodsudzujem nie som žiadna rasistka, mame v dedine dosť slušných romov, aj v praci mam niekolko, ktorí chodia na vypomoc, ale takých ako Ty a oni je málo, viac je tých, ktorí nepracuju a poberaju len prispevky a tie maju ovele, ovela skor na učtoch ako my, nielen teraz, ale už roky je to tak, ešte pri prvých masterských ,kedn osila poštarka, tak naši romovia mali prvý ,my sme muselôi čakať, lebo ,ked nie tak sa poštarke vyhražali, je to tak . Ak nepatriš medzi nich tak sa nemaš čo uražať, aj biely su tký, ale nie je ich až tolko.
mna urazilo to slovo "cierny" ja mam tiez problem s tymy co sa ozieraju z dani ktore plati moj manzel,moja mama alebo sestra ,potom revu na seba cez celu ulicu.mali by sme to uz uzavriet tato diskusia je o inom
@danculik Myslíte že dôjde dnes???? 🙂 🙂 🙂
@medulienka2011 mal by isto prist ,ved suseda mala vcera a ja nic
Tak šup šup.... 😉
@katkapatrik
Ahoj
Nikdo tu temu rasizmus nezacal a nikdo tu netriedi vrecia na biele, zlte, cierne a farebne.
Aj ja mam kamaratov alebo poznam bielych, ciernych ci zltych.
Ale bohuzial, je to tak. My sme vacsina a oni su chudatka mensina. A tak sa skor STAT postara o mensinu a skor pomoze im ako o poctivo pracujucich, ale tych ktory tu pomoc naozaj potrebuju ☹
Jasne, ze vsade su vynimky. Poznam aj bielych, ktory tento Stat iba klamu.
Nehnevaj sa na nikoho tu, to bol iba jeden z mala nazorov.
Prajem ti pekny den 😉
@lolinko este raz prosim???? to patrilo mne? mary 1911 sa stazovala nie ja...citaj poriadne komu co pises
@mary1911 nemyslela som to tak, ak sa Ťa to dotkolo, tak sa ospravedlnujem, vobec som nechcela začinať nejaku novu temu, len stale sa to točidookola, že či už nabehol, tak ma len tak napadlo reagovať. Vybeho mi slovo počiernejši, lebo my ich tak volame, že počarovný, lebo ked im tým naším povieme ,že Rom, tak zle, ale ani Cigan sa im nepači, tak su počarovní. Inak moja mala chodila týžden do školky iba s takými deťmi od nás a nemala som problem, boli pekne čiste a rozpravaju po slovensky.
Prosim vas piste sem prispevky co sa tykaju danej diskusie a nerozoberajte tu diskusiu ktora nema konca
@mary1911 Prepáčte Mary, ale všetky z nás tu majú kolegov a susedov Rómov, s ktorými nemáme žiadny problém, prípadne sú naši naozaj dobrí priatelia. Čo ale problém je, to je neustále sa vyhrážanie rasizmom. Momentálne pracujem ako úradník a rozhodujem o dosť dôležitých veciach. Keď ale v telke a v diskusiách ľudia napíšu, aký sú úradníci uplatní a majú strašne vysoké platy, nereagujem. Viete prečo ? Lebo to nie je môj prípad. Plat nemám ani 450 eur, úplatok som nezobrala ani 1 euro a ľuďom pomáham ako viem. Takže mňa sa to netýka, načo teda reagovať ? Tí moji známi a kolegovia Rómovia tiaž takto nereagujú, pretože sa ich to netýka, tak načo ? Vaša reakcia hovorí sama za seba, rasizmus sem neplette.
@katkapatrik prepac, prosim ☹
Patrilo to @mary1911
... Tak este raz sorry 😉
@lolinko nic sa nedeje.... 🙂
No, takze to uz by sme mali za sebou a teraz, v postovej v Kee uz ? Vidim to na dnes, pretoze 16steho je sobota... Mozno za chvilu zapipa sms a bude radosti 😀 😀 😀

@babo_n aj Revúca by už mohla 🙂