Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@benee aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bola som pred 10 ...skontrolujem a napisem ..diky
ja uz mam,konecne
Ahojte baby, to co je za mesiac? Ja mam SLSP a furt nic...:/ inokedy uz 14.teho mam rodicak a teraz 18.teho a peniaze nikde :/ nechapem :/
SLSP doslo 15teho.. 🙂
ja zatiaľ neriešim materskú ani rodičovský, ale maródka tiež ešte nedošla SLSP a to minule bola už 14teho
LM-LH prima banka pred pol hod nabehlo 🙂
ja tomu tiež nechapem, ved uz je 18teho a nic☹
Manzel volal na urad a je dovolenkove obdobie ze oni posielaju vzdy 20.v mesiaci taka bola odpoved
Peniaze odchadzaju vzdy 1x v mesiaci..zvycajne to byva 11-teho..pokial to ale pripadne na vikend tak ich system odosle az najblizsi pracovny den + max. 3 dni kym pridu na ucet...peniaze ochadzaju automaticky apokial ste nerobili ziadne zmeny (uctu, adresy) alebo vam nezanikol narok... tak neni dovod aby neprisli.
a môžem sa opýta, keď som si dala prehlásiť vyplácanie dávok z adresy na účet, tak by mi mali prísť peniažky na účet nie?
@siska111287
Ano, mali by ti prist na ucet. Zalezi vsak, kedy si si to prehlasovala. Ak to nestihli spracovat do dátumu uzavierky, tak ti to este tento mesiac moze prist na adresu.
vub stale nic
4augusta a to je myslím pred uzávierkou..
@siska111287
Ano, ak si to posielala 4.8., este priratat dni na dorucenie postou. Ak osobne, je to otazne, ci to stihli spracovat. Co sa tyka SP a UPSVaR ja im vzdy davam mesiac na spracovanie obdobných ziadosti. Tiez som ich ziadala o zmenu uctu na zasielanie RP, ale poslala som to cca 16. ked prisiel na stary ucet este, aby som mala istotu, ze dalsi mesiac cca toho 16.teho to bude zaslane uz na novy ucet.
@shania31 no ja som volala rano na urad, a povedali mi ze mi peniaze poslu na adresu, lebo vraj moja ziadost nebola dolezita, ze mi vraj staci poslat na ucet az buduci mesiac. žecuzavierku som stihla ale jej kolegyna napisala na moju ziadost ze to ma cas !nechápem čo sme to za ľudia. ako môžu takto rozhodovať
Baby,prisli vam?my sme na dovolenke a stale nic..mame vub
aj ja mám vub a aj dnes nič. Je ešte niekto taký, čo stále nedostal?
Ahojte, ako sa vyplaca RP? Spatne alebo v danom mesiaci? Ak dieta dovrsi 3 roky v auguste, kedy posledny krat dostanem RP? V auguste alebo v septembri za august? Dakujem.
@katkatt dostanes v septembri za august 🙂
baby ja som na materskej kratko ako to chodi ked je 12 v piatok pride az v pondelok?dakujem zisla by sa v piatok 🙂
to by zaujimalo aj mna ked v pondelok je sviatok .Ja mam rodicak vzdy 15eho je mozne ze poslu skvor?
a materska chodi tak isto ako rodicak?
Dufam ze tento mesiac pride v piatok a nie az v utorok

@katkapatrik ahoj ja mam prima banku a prisla predpol hodkou tak neviempreco ty nemas ked si tiez snina