Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Otpbanka Nitra, zatiaľ nič 😒
zasnem nad touto temou.... 150 stran dokola tych istych otazok, kazdy mesiac 🙄 akoze ked niektorej dosiel a vam nie, tak si k nej pojdete zatial pozicat, ci na co je dobra ta informacia?
tiez poberam rodicak a tiez mi chodi barsjako v rozpati aj 5 dni hore dole, ale VZDY pride, co takto si na to proste zvyknut, ze to neposielaju PRESNE ako hodinky a proste pockat ten den-dva-tri, kym to pride..? 😅 😖
@usacek79 Súhlasím....prišiel, neprišiel... zasnem takisto
@usacek79
@katuska111 Ja chápem, že niektoré sú na to odkázané. Ale nechápem, keď niektoré ešte vyvolávajú na úrad práce a pýtajú sa, kedy pošlú rodicak. Do 20. dostane každá, tak čo sú nedockave.
@andrejta
@usacek79 a ja sa zas cudujem, ze co vy dve alebo mozno aj viac, tu robite, ked vas to nezaujima 😒 nie kazda ma IB a nechce sa jej behat 3x za den k bankomatu, ci uz dnes dosiel alebo nie. ta tema je tu hlavne preto aby ked napise napr. nejaka zena z LM, ze ho uz ma, tak zena z LM, ktora nema IB vie, ze ho v piebehu tohto dna, pripadne nasledujuci den bude mat tiez. Dufam, ze som to pre tie cudujuce sa vysvetlila dostatocne jasne a ze ste na tolko inteligente, ze to pochopite 😉 nie kazdy je tak financne zabezpeceny aby tie peniaze neocakaval co najskor aj ked je aj vela bohatych zien, ktore cakaju na ten prispevok viac ako zena, ktora sa kvoli peniazom uz vie obracat a narabat s nimi...
@mius86 som poctená, že máš záujem rozširovať moje obzory. ja som to pochopila už keď som si túto tému otvorila, napriek tomu v nej nevidím zmysel, ale to je môj názor a ten si myslím môžem ešte stále slobodne vyjadriť, či? ale tu na koňovi sa to asi veľmi nenosí. prajem skoré rodičovské/materské príspevky 😀 😀 😀
A ja zasnem nad takymi zenami ako ste vy! Nepoviem ak by vas niekto prosil oto aby ste sa k teme vyjadrili,ale nik vas oto neziadal. Nechcem byt drza ani nic podobne ale dovod uz bol vyssie uvedeny. Tak ako vas tato tema nezaujima,mozno niektore maminky neaujima vas nazor na vsetko. Ak vas to neaujima naco to citate? Je tu kopa zaujimavych tem ak uz nemate co robit,tak prajem pekne citanie.
@andrejta
@usacek79 neozumiem, ked nechapete tejto teme..naco sa tu trepete? Ja vzdy ked dostanem tak im tu napisem, ze prisiel, aby niektore, co nemaju moznost behat do bankomatu aj z okolitych primestskych casti sa nemuseli trepat s detmi hore dole. A samozrejme je aj skupina domacnosti, co vysostne caka na tieto peniaze a do RP su par dni pred nim o chlebe. Takze ja nedehonestujem tuto skupinku. Osobne nepatrim k rodinam, ktore kazdy mesiac kazdym dnom ocakavaju peniaze z RP lebo ich nepotrebujem, ale info vzdy napisem. Trochu empatie by neuskodilo, pripadne nestrkat hlavu tam...kde je vam nieco na nepochopopenie obycajnych ludi 🤐
@marikaema
@sufo
ach jaj, nikoho nedehonestujem a nedovolila by som si vysmievať sa z ľudí v núdzi, pretože nikdy neviem, kedy sa v takej situácii môžem ocitnúť ja, ale ako som už napísala vyššie, vlastný názor sa tu nenosí... kto nezdieľa kolektívny názor, tak sa asi nemôže k ničomu vyjadriť. a milá marikaema, budem si čítať čo len chcem a aj vyjadrovať sa k čomu budem chcem, z toho dôvodu sú témy verejné. sa zas z toho nepototo 🙄
@andrejta presne tymito svojimi komentarmi podotykam "posmesnym" vid vyssie urceny usacek79 to robis, ze sa nepriamo smejes tymto ludom do tvare. Toto s prejavom vlastneho nazoru nema nic spolocne. Naco vobec klikas na temu, ktora je pre teba "nepochopitelna" ? Uplne sa vo svojich vlastnych komentaroch stracas...
Prosím neukameňujte ma, tiež som najprv nerozumela téme, niečo som si prečítala, som v obraze. Nemyslím, že kliknúť na tému, do ktorej "ma nič nie je", môže byť aj vecou zvedavosti (môj prípad), hlavne keď má téma toľko príspevkov.
Nie je možné, nastaviť si v banke mobil banking a dostávať smsky o pohybe na účte? Nie je to jednoduchšie, ako čakať na internete? Predpokladám, že ak majú mamičky čakajúce rodičák/ materskú, internet, majú zrejme aj mobil. Pre všetky nabrúsené: skutočne nechcem vyrývať ani si nerobím z nikoho posmech, pýtam sa len z nevedomosti. Možno to tu už niekto vysvetlil, ale čítať 150 strán sa mi fakt nechce.
Prosím neukameňujte ma, tiež som najprv nerozumela téme, niečo som si prečítala, som v obraze. Myslím, že kliknúť na tému, do ktorej "ma nič nie je", môže byť aj vecou zvedavosti (môj prípad), hlavne keď má téma toľko príspevkov.
Nie je možné, nastaviť si v banke mobil banking a dostávať smsky o pohybe na účte? Nie je to jednoduchšie, ako čakať na internete? Predpokladám, že ak majú mamičky čakajúce rodičák/ materskú, internet, majú zrejme aj mobil. Pre všetky nabrúsené: skutočne nechcem vyrývať ani si nerobím z nikoho posmech, pýtam sa len z nevedomosti. Možno to tu už niekto vysvetlil, ale čítať 150 strán sa mi fakt nechce.
Pardon za duplicitu, chcela som len opraviť preklep a nejak som to zblbla.
@liebling98 by sa mozno cudovala niektorym, co im chodi RP na ucet maju zaklad, ze ani IB ani notifikacie nevyuzivaju vramci setrenia bankoveho "balicka" 😃 . Naozaj nie je vsetko samozrejmostou, co mozno vyuzivas ty, ja a dalsich xy ludi..
Nechapem o čom tu točite? To jste ozaj zavysle na tych par drobnych? Skocte si do banky a zariadte si IB a viete ci doslo ci nie...smesne toto
@lehumasova ked je to tu vsetko take smiesne..preco si davas namahu citat a pisat komentare?
Ked som. este neodovzdala potvrdenie o navsteve skoly tak mi rodicovsky nepride?
@sufo
To mas pravdu, ze niektore vyuzivaju zaklad z toho balika uctu, dokonca niektorym chodia tie smiesne peniaze postou. Toto je pre mna nepochopitelne, ze proste niekto si ani len nezriadi ten poondiaty ucet v banke. Vsak v dnesnej dobe sa da urobit si prehlad a nastavit sa tak, ze ten ucet je bez poplatku, pripadne za minimalny poplatok.
@shania31 vies co..ono je ked som robila este v banke, tak fakt chodili urcite maminy priamo na prepazku sa pytat, ci prisli-neprisli. Pre mna to take kvazi divne nie je. Je vela takych rodin, co dokonca od nastupista cez cele mesto na okraj idu pesi aby useteili na cestovnom napr. Bohuzial je doba, ze kazdy setri na vsetky strany a nebodaj, ze je matka ako samozivitel. Podla mna tato tema vo fore naplna vyznam len ...len len

@marikaema
No keby 11 teho, tak su peniaze na ucte vcera. Cize teta zadala prikazy do systemu 11-teho, ale len 12-teho to odislo z ich uctu statnej pokladnice.