Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@mirusiatko32 divné, nikdy nebol problém tak neviem čo sa deje...a tak na ne človek čaká...a ja už posledný a nič...dúfam, že príde...
@solinkarka
@vladka306 Ženy, a čo je s tou VUBčkou ? Veď nikdy nebol problém...čo to ?
@laskonka28 Nechápem viem že robila banka nejaké zmeny ohladom IB a nejakých systémových vecí ale neviem či to má s tým súvis.
@levicat
@laskonka28 noj a dufam že zajtra pro boha šak my ked meškame z pladbu tak hnet pokuty a kde jake postihy ☹
vsakt prave ,, ale uz sa to raz stalo just vtedy ked sa zvolil novy prezident vtedy prisli az na druhy den asi panie zo socialky pocitali hlasy hahaha
@oktobermimi Presne, keď my nepošleme peniaze, tak nás hneď naháňajú, ale niekto je iný...
to su parchanti vo VUB - po tom co robili zmeny, tak u vsetkych preddefinovanych partnerov mi chybaju var.symboly, sumy, ... super, mozem vsetko upravit znova a dnes mam pri niektorych patbach posledny den splatnosti. Uz ich zacinam mat fakt plne zuby.. mimo toho, ze vacsinou aj tak poslu rodicak az okolo 20.00
Pre @sandy23 a ostatne maminky VUB- bohuzial VUB to ma aj v podmienkach ako pripisuje prijate platby.
"Finančné prostriedky odoslané z inej banky v rámci SR pripisuje VÚB na účty v pracovné dni po 12.20 hod., 16.30 hod. a počas hlavného dávkového spracovania, ktoré sa začína po 20.00 hod. Hlavné spracovanie sa končí v nasledujúci deň približne o 3.00 hod. ráno. "
@laskonka28 u mna vo VUB to este dobre, fakt vacsinou poslu az tesne po osmej vecer, a to uz nic nepoplatim
@majmik Tak žeby ešte po 20h. ? Ak nie, tak už iba zajtra...teda, sú úžastní...
@majmik aj mne tak vedá dojst kludne aj o 2rano ako supeeer ja tak možem ist o 2 niečo platit ked to malo byt do polnoci zaplatené...
@majmik hej presne ked pošlu takto na večer tak človk nemože nic ☹
aaaa tušim zruším u nich učer mna už to nebavý ☹

@laskonka28 však toto ja to nechápem niektoré zo Za majú iné nie