Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@mirusiatko32 divné, nikdy nebol problém tak neviem čo sa deje...a tak na ne človek čaká...a ja už posledný a nič...dúfam, že príde...
@mirusiatko32 ani mne nie, tiez VUB
@laskonka28 Tiež som zo Zvolena a zatial nič.
@solinkarka
@vladka306 Ženy, a čo je s tou VUBčkou ? Veď nikdy nebol problém...čo to ?
@laskonka28 Nechápem viem že robila banka nejaké zmeny ohladom IB a nejakých systémových vecí ale neviem či to má s tým súvis.
@solinkarka už som myslela, že som jediná neber to v zlom;)
@mirusiatko32 mne tiež nie :(
@vladka306 ktovie, ale dávajú si riadne načas...
@laskonka28 ani ty nemáš?... sak to je za trest ☹
VuB to nemá nik???
@oktobermimi ani ja nemam asi len zajtra
@oktobermimi nemám stále, hrôza...
@levicat
@laskonka28 noj a dufam že zajtra pro boha šak my ked meškame z pladbu tak hnet pokuty a kde jake postihy ☹
@mirusiatko32 aj ja mám vub a stale nic, dnes uz ani nepride podla mna
vsakt prave ,, ale uz sa to raz stalo just vtedy ked sa zvolil novy prezident vtedy prisli az na druhy den asi panie zo socialky pocitali hlasy hahaha
babyyyy... PO VUB -mam 🙂
LM zatiaľ nič, mám VUB
@majmik To vážne ? Teraz ?
@zuju2 Nech sa nehnevajú, a vedia ako na ne čakáme...
@oktobermimi Presne, keď my nepošleme peniaze, tak nás hneď naháňajú, ale niekto je iný...
to su parchanti vo VUB - po tom co robili zmeny, tak u vsetkych preddefinovanych partnerov mi chybaju var.symboly, sumy, ... super, mozem vsetko upravit znova a dnes mam pri niektorych patbach posledny den splatnosti. Uz ich zacinam mat fakt plne zuby.. mimo toho, ze vacsinou aj tak poslu rodicak az okolo 20.00
Pre @sandy23 a ostatne maminky VUB- bohuzial VUB to ma aj v podmienkach ako pripisuje prijate platby.
"Finančné prostriedky odoslané z inej banky v rámci SR pripisuje VÚB na účty v pracovné dni po 12.20 hod., 16.30 hod. a počas hlavného dávkového spracovania, ktoré sa začína po 20.00 hod. Hlavné spracovanie sa končí v nasledujúci deň približne o 3.00 hod. ráno. "
@sandy23
@sunflower87 baby dufajme, že zajtra dajte potom vediet
@laskonka28 u mna vo VUB to este dobre, fakt vacsinou poslu az tesne po osmej vecer, a to uz nic nepoplatim
@majmik Tak žeby ešte po 20h. ? Ak nie, tak už iba zajtra...teda, sú úžastní...
@majmik aj mne tak vedá dojst kludne aj o 2rano ako supeeer ja tak možem ist o 2 niečo platit ked to malo byt do polnoci zaplatené...
Ešte môže prísť. 🙂
@majmik hej presne ked pošlu takto na večer tak človk nemože nic ☹
aaaa tušim zruším u nich učer mna už to nebavý ☹

@laskonka28 však toto ja to nechápem niektoré zo Za majú iné nie