Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@oktobermimi no stalo sa to prvykrat, materska mi konci az v oktobri, takze este by mali posielat... Kamaratke sa to uz stalo, mali tam nejaky neporiadok, po urgencii ze vraj hned poslali...
@lubkaurm ved aj ty pourguj 🙂 šak to je hroza ☹
Nam este neprisiel rodicak 😠
práve včera to bolo v správach, sa sťažovala mamička na sociálnom a nechceli jej to vyplatiť až nabudúci mesiac. Zrazu keď sa do toho obuli médiá vyplatia už tento týždeň. Treba ísť na sociálne a urgovať to 🙂
Zienky ak mam prizvisko B a mam vubku kedy cca nabiehaju rodicaky?som okr trnava. Kujeeem
Baby vyskytol sa.necakany vydavok vcera mi volala.pani z uradu ze potrebuje oskenovany rodny list maleho lebo ho este nemali a ked som jej ho poslala napisala ze dakujem uz som vam nahrala matersku co to znamena? ze by mohla prist zajtra ci to si strasne fandim? :-$D
Aha ved ja som nevedela preto som sa spytala lebo by sa mi zisla :-/ co uz pockam si
mne sa vidi ze este povedala ze to musi nahrat lebo v piatok sa ppsielaju davky to znamena ze pridu v pondelok teda asi 😀
baby mate uz niektora?
Mohol by veru dnes..hi hi.. 😀
babulky ked niektorej príde rodicak a je z ba 5 tak mi dajte prosím vedieť
Ma Tb zatial nic
v kosiciach bude rodicak na uctoch 17.10.
Baby z NR a TB má niektorá? Ďakujem
volala som s pani a tá mi povedala,že uzavierka sa mala robiť v piatok,ale že skolaboval počítačový systém..:/ a posielali to až v pondelok poobede,a zaklincovala to tým,že až v stredu,štvrtok prídu na účet....krása,nikdy som nemala neskor ako 14-teho..:/ Topolčany
tak holt si budete musiet zvyknut...my nemame skor ako 17 poobede alebo az 18...🙂 preco take 4,5 dnove rozdiely i nase deti maju hlad....
prave nabehla na ucet /v SLSP/

@lubkaurm wau to fakt ?:.... zajdi si na Socialku/ urad prace ved toto neni normálne 😲