Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@danculik 24nelinka lucinkax ..som tiež KE.....volala som poobede na soc, dali mi tel.č. na referentku, ktorá ma má na starosti....vraj nieje moja materská potvrdená, ale bez poznámky prečo.....a pani, čo ma má na strarosti dnes robila "len" do 14h......tak budem volať zajtra....uvidíme...
...teda presnejšie, že na tento mesiac nieje potvrdená...poberám materskú od júna....tak uvidíme zajtra...
Baby, materská nechodí spolu s pridavkami? Ako to je? Tento mesiac mi ma prísť prvá. Prídavky už prišli, ale materská nie. Nech viem, či sa ísť pýtať alebo ešte čakať...
@terezzka116 no materska je podla toho ako si ju davala ktoreho v mesiaci 🙂
@tutky minulý mesiac 18-ho.
@terezzka116 tak tak budes dostavat takze zajtra
@tutky 🙂 ďakujem
@alexandra1104 som z Martina
@terezzka116
Nezavisi to od toho, kedy si to davala ani nic podobne.
1. matersku posiela Socialna poistovna a pridavky na deti posiela Urad prace, sociálnych veci......- cize dve rozdielne institucie- preto sa stava, ze ti nepridu v jeden den
2. je rozdiel ci ti bude chodit materska na ucet alebo postou- postou chodi neskor
...........
Ksice zeby dnes
@terezzka116 je rozdiel kedze som to sama tak mala ze som matersku dostavala 13.v mesiaci a ano vyplaca ju soc.poistovna,a zavisi od toho ako oni maju vyplatny termin a kedy sa podava tlacivo,cize od ktoreho dna ti vznika narok,
pokial ja viem sa uzavierka ziadosti o matersku robi 10teho,pokial nesu papiere podane do toho datumu tak az dalsi mesiac
@vivilienka uz nas dalej nebudu trapit 🙂d
@katkapatrik tak dúfam ze do 12tej nabehne kedže mam csob
....tak volala som referentke, "nepotvrdený" na tento mesiac, ale nevedela mi povedať prečo, keď mám všetko oki, takže okolo 25eho v ďalšom termíne.....no...kto mi 20eho zaplatí hypotéku???
...info z banky....neskorá splátka - upomienka - 10€
Kosice postova banka stale nic 😠 😠 😠
SLSP vcera-LE
Košice nikto asi
Baby, nejde mi o rodičák, ale čakám inú platbu. Neviete náhodou niekto, o koľkej cca pripisuje platby na účet FIO banka? Dík
...žeby "nepotvrdené" celé Košice?
Veru kosice slsp este nic snad po 10hod nabehnu
Tatra banka kosice nabehlo teraz
Prima banka Kosice tiez nabehol pred chvilou...konecne
Vub Košice stale nic
Kosice slsp nabehnute konecne
prešov vub - včera poobede 🙂
Unicredit L.M prave nabehla 😲
Lm sporitelna nabehlo uz

VUB Zilina nabehol 🙂