Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Tak aj ja dufam,ze v piatok pridu a nebudu taky suchary.
Potom ak nepridu v piatok tak az v utorok pridu riadne neskoro
kočky zo Žiliny máte nejaké info, že by mohol byť v piatok rodičák na účte???prípadne kde sa to dá zistiť?
Dubnica nad Vahom...na ucte budu pridavky, materska, rodicovska aj podpora v piatok
@zuzub zavolaj do Socialnej poistovne tam ti povedia vyplatny termin
@frozenelza SP nemá nič spoločné s RP. 😉
@evittam vsetky davky vyplaca SP nie?
@frozenelza SP nema nic spolocne s RP ani pridavkami..iba matersku vyplaca ak ti na nu vznikol narok ostatne vyplaca UPSVaR- ved tam si si aj ziadosti podavala tak ti ich nemoze vyplacat ina institucia akou je SP.
@frozenelza Nie, SP vypláca iba MD a PN, ostatné - t.j. RP a rodinné prídavky vypláca UPSVaR - - presne ako píše 9lf9 🙂
🙂 určite budu v piatok kedže v utorok už pošta vypláca 🙂
Ahojte teraz som volala na urad a rodicak presov do piatku bude.To mi povedala pracovnicka.
Taaaak babulky csob banovce akurat nabehol 🙂 rodicak
PD tatrabanka dnes 10.53 nabehol 🙂
babule myslite ze ba5 bude mat do piatka rodicak na ucte ?
@zuzanka410
Predpokladam, ze na 99,99 % bude v piatok na ucte, skor nie a 18.11. fuu to by bolo hodne neskoro tedaaa 😎
Napriklad ja toto nechapem ja som 12eho este rodicak nikdy nemala :( nie ze by som kocky nedopriala 🙂
ja som este nikdy skor nedostala,dokonca aj ked vychadza cez tyzden tak mi nabehne az poobede 16teho
Tatra banka Nitra, má niekto?
Ja som mala uz vcera,som z Prievidze
Liptovský Mikuláš má výplatný termín na rodičovský príspevok vyplácaný na účet zajtra, teda 14teho... super...🙂 😵
Handlova vcera 10.00h nabehol vub
baby knm ak niekomu pride napiste
Presov prisli dakomu?
Bratislava, matersku máte niekto už???
Vie niekto, ako je na tom Pezinok?
@denulienkad aj mňa by to zaujímalo ale ak Po má a má VUB aj tak mu nabehnú až večer lebo VUB drží peniaze

@miriam17 dufam ze v piatok 😅