Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
kočky zo Žiliny máte nejaké info, že by mohol byť v piatok rodičák na účte???prípadne kde sa to dá zistiť?
Dubnica nad Vahom...na ucte budu pridavky, materska, rodicovska aj podpora v piatok
@zuzub zavolaj do Socialnej poistovne tam ti povedia vyplatny termin
@frozenelza SP nema nic spolocne s RP ani pridavkami..iba matersku vyplaca ak ti na nu vznikol narok ostatne vyplaca UPSVaR- ved tam si si aj ziadosti podavala tak ti ich nemoze vyplacat ina institucia akou je SP.
@frozenelza Nie, SP vypláca iba MD a PN, ostatné - t.j. RP a rodinné prídavky vypláca UPSVaR - - presne ako píše 9lf9 🙂
Ahojte teraz som volala na urad a rodicak presov do piatku bude.To mi povedala pracovnicka.
@zuzanka410
Predpokladam, ze na 99,99 % bude v piatok na ucte, skor nie a 18.11. fuu to by bolo hodne neskoro tedaaa 😎
Napriklad ja toto nechapem ja som 12eho este rodicak nikdy nemala :( nie ze by som kocky nedopriala 🙂
ja som este nikdy skor nedostala,dokonca aj ked vychadza cez tyzden tak mi nabehne az poobede 16teho
Liptovský Mikuláš má výplatný termín na rodičovský príspevok vyplácaný na účet zajtra, teda 14teho... super...🙂 😵
@denulienkad aj mňa by to zaujímalo ale ak Po má a má VUB aj tak mu nabehnú až večer lebo VUB drží peniaze

@miriam17 dufam ze v piatok 😅