Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Žilina VUB aj RD aj MD
Poštová PN ano🙂
ahojte zienky, tak ja mam primabanku, bezne mi chodi rodicovsky az 16eho, ale tento mesiac pred chvilou nabehol na ucet... pekny dnik
@muchacc
@denulienkad
Myslím, že som to tu už raz písala - žiadna banka nemôže zadržiavať peniaze. Tieto príspevky sa posielajú zo štátnej pokladnice, to znamená, že peniaze musia byť do 24 hodín na účte od kedy ich poslali - t.j. ak ich poslali včera o 10.00 tak max. do 10.00 ich musí mať druhá strana na účte. To platí medzi rozdielnými bankami. Ak má človek tú istú banku ako odosielateľ peňazí peniaze nabehnú ihneď.... 🙂
@oktobermimi Ide, v noci mali mať nejakú extra údržbu. Možno im to ešte hapruje..
Každopádne peniaze ešte na mojom účte nie su.. 😠
@mirabella27 ani na mojom ☹ .... ja neviem oni stale niečo stým Ib maju... ☹
@oktobermimi aj mne ide a peniaze este nemam 🙂
baby a niekto BA už má? že či mám očakávať do zajtra, či dojde, alebo moc nedúfať a zariadiť sa inák
@denulienkad
O nadstandardnych prijmoch zamestnancov bank by som sa nevyjadrovala, kedze nemas ani sajnu, kolko tam radovi zamestnanci tam zarabaju. A za dalsie banky nedrzia peniaze. V priebehu dna banky pripisuju dosle platby- kazda banka ma dane v obchodnych podmienkach, kedy pripisuju na ucty klientov platby- ci o 10 h, ci o 12 h.....
@vvia už aj mne ide 🙂 ... asi nejaký výpadok na chvýlku 🙂
Kosice nikto ?
Postova banka presov teraz nabehlo
Tatrabanka,vcera nabehol,PD
Tatrabanka, PB nabehol dnes o 10:30 hod.
Prešov VUB - pred chvílkou 🙂
zaujímavé, jeden mesiac 13. minulý 17.teho 😀 som zvedavá ako pošlú pred Vianocami 😀
pekný deň želám, kočky
@ataz na vianoce možno k 22 😀
Slsp roznavá nabehol
Kosice VUBka nic ale neveriiiiim ze by dnes prisiel..ako tradicne 😝 a mozno ani zajtra.. aspon mi nehrozi neuvazeny vikendovy shopping 😀 🙄
SLSP Bratislava zatial nič ☹ dokelu 😅
CSOB mam
@denduska 😀 ved VuB je v tomto macher... ona ti len chce ušetrit peniažky na dlhšie 😀
šala otp banka nabehli 11.13 teším lebo sobotu je u nás party 🙂
Tatra banka presov,uz mame.
aj VUB Šaštín už nabehol... 🙂 🙂
@oktobermimi presne, stara sa o moje dusevne zdravie 😀
slsp Malacky -materska ano, rodicovsky este nie,ten asi az zajtra 🙂 (vacsiou nabehol az 16-teho,tak do zajtra este maju cas asi 😀
@denduska asi tak 😀 ... záleží im na tebe 😀 alebo na nás ? 😀
KN na účte TB
@babo_n prepac, ale ja chapem, ze zeny na MD su na rodicak odkazany.. sama som zostala s dcérou sama ked mala ani nie 2 roky a materska bola az 2700,-SK !!!
takze viem, co to je cakat na to, kedy pridu ake take peniazky...ale ved preboha viem, kedy to chodilo presne kazdy mesiac,ved je to opakujuca sa platba,,, tak nechapem, naco sa pytat na to v teme 🙂..