Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
snina mne neprislo nic...krasa do utorka cakat....
@katkapatrik ani mne takze az utorok
V akych casoch sa pripisuju na ucet vo vub peniazky?
@mia885 mám dojem že ako sa im chce... raz my dojdu o pol 1 raz o pol 2 a potm inokedy o 3 aj o 4....a davnejšie sa stalo že došli až večer o 18.. 😖 😠 🙄
Kolárovo už má a banku mám Sberbank .
Trnava vúb nabehol
@oktobermimi super tak mam este nadej ze to dnes pride 🙂 dufam dufam , pani na urade povedala ze dnes .
@mia885 v to dúfam aj ja 🙄 Lebo medzy špeciality VuB patrí byt posledna...
@oktobermimi
@mia885
Uz to tu bolo spominane viackrát. Maju to v obchodných podmienkach:
"Finančné prostriedky odoslané z inej banky v rámci SR pripisuje VÚB na účty vedené vo VÚB banke v pracovné dni po 12.20 hod., 16.30 hod. a počas hlavného dávkového spracovania, ktoré sa začína po 20.00 hod. Hlavné spracovanie sa končí v nasledujúci deň približne o 3.00 hod. ráno. "
Mne uz nabehol vcera , a uz nemam z neho nic :-/ ale aspon su ucty poplatene
@shania31 ved píšem že v tej dobe to nekedy dojde...
Marodka Michalovcanky ,otp?.....doslo vám niečo ?mne nič a má to začína veeelmi hnevať ....
@oktobermimi
nie je to tym, ako pisala, ako sa im zachce- cim viac platieb, tym to dlhsie trva hlavne v takéto dni, ked chodia rozne davky, vyplaty .... postupne to banky spracuvaju
ked nie si s tym spokojna, ze vub medzi poslednymi (co registrujem, bohuzial je to tak) - staci zmenit banku- na vyber ich je v tomto state hodne 😀 😀 su banky, ktore pripisuju platby uz rano 9:30, 10:00, 11:00 ......
@mia885 draha už by si mala mat terz došli 🙂
@shania31 ... aj to mna štve ale aj to že si platím Sms notifikácie a Sms raz dojde raz nie alebo už su na učte a sms dojde o pár hodín... Ib my funguje že vlastne aspon ide... nespokojná... ved aj po novem roku mením banku.. 🙂
@oktobermimi
Spravne, ked nie si spokojna, treba zmenu, je z coho vyberat 😀
@kofolka0402 keby nahodou dorazila dnes daj vediet 😠
Dolný Kubín včera VUB
otpbanka Nitra, tiež nabehol 🙂
Prievidza VUB nenabehol doteraz. ☹
zdravim,dnes uz prisla materska niekomu?
@katkapatrik rodičovský mi nabehol pred 2 hodinami, mám UniCredit Bank, som z Ružomberka.
Ahojte, mne uz v piatok prislo... LE
Detské prídavky este vo štvrtok a marodka stale nič :(
@katkapatrik .....som z PD a este mi nic nenabehlo, je to normalne????????
Kocikovne ešte v piatok a prídavky a príspevok nič... Nerozumiem tomu. To fakt chodí takto hala-bala ako sa im zachce?

Vub KE 11.59 nabehlo