Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Je mozne, že mi neposlali rodičovský, keď som si žiadosť podala ešte 22.10.? Nemalo by to byť na účte do 20-ho? Pritom kocikovne prišlo, aj prídavky... Tety majú dnes nestrankovy deň a nedvihaju telefóny. A ja sedím doma a čakám... Začína sa z toho stavať nepekny zvyk. Min. mesiac som takto čakala na materskú, ktorú mi nakoniec nedali. Žijeme už len zo vzduchu a lásky.
@terezzka116
no zvlastne, ze ti neposlali rodicovsky- pretoze rodicak, pridavky a kocikovne posiela jedna a ta ista institucia
a teda mas narok na matersku alebo rodicovsky?? akosi spominas, ze minuly mesiac materska a tento mesiac rodicovsky....
Materskú mi ani za nič nechceli dať, aj keď som do apríla robila,ale na dohodu to vraj neplatí... Len mi tvrdili, že mam nárok a zrazu mi nič neprišlo a už som nemala nárok. No komédia veľká. Tak som si šla vybaviť rodičovský, ale akosi ani ten nechodí..... :-/
ahojte........ je tu niekto komu este neprisiel rodicak a pridavky? ja mam matersku - ta mi prisla, ale pridavky z UPSVaR neprisli........ nejako meskaju tento mesiac.... 😒
Ooooo, ja krava nebeská. Ako som si mohla myslieť, že peniaze dostanem už nasledujúci mesiac. Veď oni na to majú 30 dní, aby to posúdili... A že som to priniesla v októbri? Jej sa to dostalo na stôl až v novembri a nestihla to spracovať. Takže dievčatá, na úrade sa papiere zo stola na stôl podávajú minimálne týždeň. A ak by vás náhodou pomýlilo slovo 'sociálny' (v akejkoľvek súvislosti), nedajte sa ošáliť, chýba pred tým slovíčko 'proti'...
@terezzka116 nechápem, čo to máte za úrad tam, napr ja som zaniesla posledný augustový deň, a v septembri mi nabehlo všetko 😕
Zeny, tento mesiac by rodicak mohol byt aj skor, vsak? 😀 neurazila by som sa 😀
@vcielkamaja mne je to prvý krát jedno, darčeky pokúpené, veci tiež, aj lístok na vlak 😀
@vcielkamaja minuly rok bol 12-teho. Pred vianocami vzdy byva skor. Mne chodi 15.teho co bychadza na pondelok tak cak ze v piatok uz pride
@vcielkamaja Áno min.rok prišli peniažky 12. a to bol štvrtok, tak si tiež myslím, že aj tento rok to bude toho 12. 🙂
topolcany posielali na ucty vcera......ja som tam v piatok volala,chcela som dat nove cislo cislo uctu,ze kedy mozem prist a ona ze tento mesiac to nestihate pretoze v pondelok idu peniaze na ucty....takze tak.....
@alexandra1104 Myslím, že určite v piatok...Ale ako som už písala, záleží od UPSVaR a od šikovnosti "tetušiek". Ale predpokladám, že aj oni chcú mať kľud a vybrať si dovolenku na sviatky, tak sa s uzávierkami trošku poponáhľajú... 😉
ja ho skor očakávam v pondelok :(
ano urcite materske budu v piatok najpozdejsie podla mna. lebo od pondelka sa uz vyplacaju podpory takze na ucte rodicovsky bude skor - myslim si ze v piatok ale nebolo by odveci keby dali uz v stvrtok 🙂

Mne dnes nabehol rodičák, okolo 16:00. To si dávajú načas..