Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ahojte,tak ja čakám ešte len na prvú materskú.Dokonca mi ešte neprišiel ani výmer materskej. Koľko dní od podania je lehota? 30 dní alebo až 60?
Zaprisáhala som sa že sem už nenapíšem, ale OKRES LEVICE - peniaze - rodičovský príspevok a prídavok na dieťa na účte 11.12.2014 a vyplácanie na pošte od 15.12.- do 19.12.. A nepresviečajte ma že to tak neni!
@lalinko2010 dufam ze to tak bude pomohlo by a velmy
@mary1911 vermi že to tak je, robím na UPSVaR a dnes sme púšťali dávky a prišiel nám aj oznam.
Lalinko ďakujem za odpoveď aj Vám ostatným. Som prevelice zvedavá,koľko dostanem.
@endy verim ze aj u vas vtedy pridu peniazky, ale ja som pisala o rodicovskom , neviem ci to plati aj matersku ak tu budes dostavat.
ale okres LEVICE to ma tak ze zajtra na ucte a na poste od pondelka...
Uvidime ci aj ine okresy to tak maju.nechame sa prekvapkat 🙂
No nikdo neni prekvapkany?? Tak asi az zajtra teda,ci??
Mamicky trenciansky kraj este nikto? Zevraj posielali rodicak uz vcera tak som zvedava ci nabehne este dnes.
Presov mate?
PN este nic...min.mesiac som mala vo stvrtok tak by mohol nabehnut aj tento.
to nezalezi aky je den ale datum.... no hadam dnes bude minuly mesiac som uz mala 12. tak teraz by mohlo byt 11 :D
Ved uvidime, uz sa raz stalo, ze nabehol po 11:30. Ak nie dnes tak zajtra
takze teraz mi pipla sms PD uz je na ucte :D
PN TB ked nahodou nabehne pisem
okres topolcany,teraz nabehli......jupiiiii......
aj na vychode by mohli potesit 😒
mam otp banku...
@alexandra2710 Presov mbank prave nabehol rodicovsky
@iwkac otp mam aj ja a zatial nic 😠
@katkarv nuz uvidiiiime
tatrabanka Prešov nabehol
slsp lipany nabehol
@alexandra2710 zalezi kedy posielali......a mozno aj podla abecedy,ci nie?

tak to by veru nebolo odveci 🙂
no co uz uvidime kdo z nas sa bude radovat najskor