Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Zuno kosice nabehlo teraz
@bambulka63 nie dnes uz ani nebude ked tak zajtra
Prešov slsp uz nabehol 😀
@foolie prave nabehol 😀
nitra slsp stale nic
😠
@bambulka63 mne nie to co je za vtip
Prisla uz niekomu materska okres vranou????? ja mam slovensku sporitelnu 😀
@foolie nevien ale asi zalezi aj od zaciatocneho pismena tvojho priezviska ja som na S co je skoro na konci abecedy 😀
dievčata uvadzajte čast mesta nakolko každý urad práce púšta peniaze podla časti obce pod ktorú spadá na banke nezáleží ani na mene zaleží na obvode meste napr. Bratislava ružinov- banka ,Bratislava petržalka -banka,košice stred-banka atd...
@bambulka63 ja B ;)))))) tak asi nie od toho
postovaa banka prešov teraz
@nibiru Kosice-Nad Jazerom Slsp
@bambulka63 nezáleží na mene ale na obvode každý obvod mesta má urpsvar pod ktorý spadá a ten posiela centrálne peniaze na všetky mená nie podla abecedy čiže napr ružinov má 15teho ale petržalka púšta peniaze už 14. hodinové rozdieli tie už závisia na bankách ale do 24h. od podania musa byť na učte.
@bambulka63 super neviem obvody na východe to len ako prirovnanie 😀 budete to mat priehladnejšie 🙂
nove mesto nad vahom mbanka prave nabehol
Senica Unicredit práve nabehol 🙂
TB NZ uz mam 🙂
aj ja som postova banka prešov a níč
Vt slps uz malo
Slsp Ke teraz nabehol este nikdy neprisiel v takom case ....
Kosice slsp nabehnute
Babyyyyyy, bozeeee a ked mi nenabehol, date mi vas?
vub zlaté moravce ešte stále nič 😠
Ahoj baby... chcem sa spýtať či vám už niekomu v okrese ZC nabehol rodičovský...??? ja mám SLSP a stále nič...:(
Slsp PP doobedu nabehol, ale Pnka este nie
BA 5 alebo okres Senec mate niektora?
@shania31 senec tb doobeda
TRNAVA este vooobec unicredit bank

Prešov mbank práve nabehol, 🙂