Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Postova banka presov ma niekto?
@zubrienka87 mne nie
Otp banka topoľčany NIČ...... 😖
zatial nic,mam TATRABANKU
@monculka mozno zajtra 😉
Zajtra určite 😉
baby knm Zilina zuno??
Tak dneska to pride 🙂 teda dufam baby
Baby nejako nepíšete že by pípali SMS z bánk 😀 takže predpokladám, že dnes to asi nebude ten "plodný deň" ☹ ooch jaaaj.. každý mesiac v iný deň.. zákon schválnosti, že 15 vždy sviatok.. víkend.. 😀
@tinushka13 ved aj ja sa cudujem ze tu je nejak,, ticho,,
ja cakam az v pondelok, som realista 😀
@tinushka13 zvacsa "pippaju" okolo obeda 🙂 ale my na vychode...cakame poctivo az bud.tyzden..mozno utorok 😒
@alexandra2710 to ani zo srandy nehovor take :O 🙂
@solinkarka ja tiež dnes nečakám. aj keď mne Tb pípa okolo 10-11hod.. ale dnes tomu nedávam žiadnu šanca.. aj keď minulý mesiac pípla 14teho a to bol utorok 😀 takže človek nikdy nevie ale proste dnes ..hmm.. akosi ee.. 😅
@alexandra2710 ha ha ha.. pekne napísané 😀 ja keď už mám po rodičáku tak na východe sa tešia z pípania 😀 SMS..
Ja to vidim,ze do 12:00 pridu 😀
@seva112 obavam sa,ze to moc ani sranda nie je 🙂 len vynimocne sa stane,ze pride skor...a v dnesny trinastkovy piatok...zeby bol vynimka? :D
@zubrienka87 guľa povedala, že máme čakať dnes? tak budem ti dôverovať 😀 skúsim to.. moja guľa ešte spí.. nejako nič neveští 😀
@tinushka13 a este ako velmi sa tesia z pipania :D :D uz len vydrzat 😔
@alexandra2710 ja vydrzim.. len kiez by ta "vaplata" vydrzala 😀 drahy má dnes narodky.. pekne mu to sadlo na piatok 13teho 😀
Ja to vidim na pondelok 🙂
baby pridu dneska tie peniazky ?padli by vhod 🙂
ja chceeeem,.....😀 som si dala zaväzok,ze do rodicaku vydrzim so 100 eurami /tyzden/ a uz mam len 10 ecka ,...pomooooooc,...chcem sms ,....please ,..🙂
@tinushka13 gula??? Nechapem :-/ noo myslim,ze pridu bo hodne ludi je zavislych od tychto davok ako mi poved.raz pani na urade,tiez tento pond.poved.ze od12.by mali chodit ..tak snad neosuskala 😀
@zubrienka87 guľa= veštecká guľa 😀
Baby, Tatra BA dosli akurat teraz 🙂
@tinushka13 fuha..neviem,ci by som v tento den oslavovala :D

@milagrosss20 slsp poprad nic :P bud zajtra alebo pondelok