Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@manielik1 No mne dnes nenabeho,takže cakam az v pondelok co bude už 16teho a to sa nestalo prvykrat 😉 nie že by sa svet zrutil,ked mi nabehne o par dni neskor,len som chcela podotknut ze nie je zo zakona dane ze musi nabehnut do 15teho ale do konca kalendarneho mesiaca
Baby ani mne neprisla rodicovska a to som ju fakt cakala v piatok nikdy takto nemeskala vzdy prisla do 13. Ale to sa moze stat len tu na skk v cr na matersku maju dokonca dva terminy na vypletenie.no ale slovensko je slovensko.
@sarinka2012 ale ja som nikde nenapísala,že je zo zákona dané,že musí nabehnúť do 15. v danom mesiaci
@manielik1 beriem ,to som sa zle vyjadrila,ale chcela som apelovat na Váš vyrok,ze peniaze musia nabehnut do 15teho inak sa mame možnost sťažovať 😉 možnosť mame ale oni maju rovnako možnost poslat nas do hája zeleneho,kedze vyplatny termin maju do konca kalendarneho mesiaca
Mne nabehol rodičák už v piatok a takisto aj o mesiac nabehne, kedže vychádza 13.03 na piatok.Ja mám Vúb.
Zienky prešov,date vediet ked pride rodičak?nechodia mi sms tak aby som nechodila zbytoxne do bankomatu,vďaka 🙂
@sarinka2012 nemas bohuzial..ja som takto raz volala 16teho rano ze stale nemam rodicak ani mi povedala ze ak nepride do vtedy a vtedy potm mam dojt vypisat tlacivo a blabla a peniaze po prevreni poslu az s dalsi davkovym termin...takze parada
Ani MA TB nič.. čakám a čakám.. no čo sa im tento mesiac porobilo? aj keď príde mi to sakra rozdiel že už 13teho mali niektoré maminky na účte a iné ešte 16tehi nie :-/

@dejnas
@sandrasofia
Zienky, to je len moja zvedavost - pisete, ze tie socialne davky sa vyplacaju postou. A to je podmienka UPSVaR alebo ti ludia nemaju zriadene ucty?