Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Baby kedy pripisuje Mbank peniaze na účet?
VUB stara lubovna ma niekto?
Považská...SLSP nabehol 🙂))konečne
to akoze je fakt uz neskutocne niektorí maju 12teho 13teho na ucte a dneska 16 teho a poniektorí nemaju ani naznak pipnutia smsky? tak to kde sme toto sa moze stat jedine len na slovensku blee je mi z tohto pristupu nanic
VUB nič ani hov.o....
csob snina mam
@moni244 to neviem preco to urcuje posta.. ale zvacsa az 20. to nie je, ale tak okolo 17 -18 hej..
ja priamo so socialnymi davkami nerobim, skor s aktivnou politikou, ale som informovana o tych datumoch, lebo v tych dnoch napr. nemozeme uhradzat nic z aktivnej politiky, ako napr. absolvetske praxe a pod..
wub Prešov ma niekto?
@sandrasofia SLSP ,TB,M Bank ,..PO ma ,...🙂
@rachel123 mi hovor. Tento mesiac neviem čo sa porobilo. Ja už dnes ani nečakám, že niečo mi príde a manželovi už mešká výplata 4 dni ☹
Martin sberbank este nikto nic ? 😒
mozem sa opytat kolko je rodicovsky, ze sa nan tak nedockavo caka? vdaka
199,60 plus pridavky
@lilly
Nic take som netvrdila, ze sa vyplaca prednostne postou. Ja som sa pytala, preco je to tak.
A to uz davno vieme, ze je to dane okresom, kedy budu posielane peniazky na ucty. Ziadnu novinku si nenapisala. Ja sama to mam odsledovane, kedze som menila trvaly pobyt.....
Posta neovplyvni, kedy budu posielane peniaze na ucty. Ako pises, posta zvacsa vyplaca 18.teho. Ale tie, co maju posielane na ucty mali uz napr. v piatok peniaze, dnes niektore okresy atd.
Tak slsp BA kramare nabehla 🙂
@lianka123
@drobec2886
Omyl, rodicovsky je 203,20 €. Pri dvojickach 254 €.
@mirareisenauer mne prave nabehol,tak som rada ze nemusim posledny reklamovat 😉
slsp Tr mam 🙂
Kosice mate niekto?
ale veď ten rodičák stále nabieha rovnako, či nie? pozerala som si výpisy z banky:
február - 13.2.
január - 14. 1.
december - 11. 12.
november - 14. 11.
október - 15. 10.
september - 12.9.
august - 15.8.
júl - 15.7.
jún - 13.6.
Vždy je rodičák vyplácaný do 15. dňa v mesiaci, ak vychádza 15.teho na sobotu a nedeľu, tak je na účte už v piatok, v septembri bol 15.-teho pondelok, ale to bol sviatok, tak na účte boli peniaze tiež vopred v piatok 12.9. V decembri dokonca 11.12. a si kvôli vianociam. Nikdy nie po 16. tom dni v mesiaci.
Materska mi dosla ale porodne nie...kedy to ma prist neviete?
@simonqa002 to asi zalezi ktoreho si dala ziadost
Mne neprišla este materská ani porodne a ziadost som dala 3.2.2015...jediné na prvú dcéru mi prišli prídavky...nič ine...tak som zvedavá do kedy budem čakať
@hadassah tak to si šťastná osoba. Dnes je 16-ho a nemáme ešte nič. A dnes už ani nebude. Takže nie, nenabieha rovnako.

@lilly a preco posta urcuje vyplacanie? Ked si zmysli, ze bude vyplacat 20-tieho, tak na ucty skor nedostaneme? No tento mesiac ma to stve riadne, lebo aj manzelovi este neprisla vyplata, ani mne rodicak a ucty sa same nezaplatia