Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Tt,vubcka som,uz piatok mala..a uz je aj ponom skoro 😲 nevadi..potesili
PO banka čsob dnes nabehli
@tanickaskorokubikova tak, čo si budeme hovoriť, "ochotní " ľudia sa nájdu úplne všade, nielen v štátnej správe... to už je žiaľ povahová črta, ktorá je ale vizitkou konkrétneho človeka, nie jeho práce ako takej 😉
Tak ti len prajem viac šťastia na ochotných ľudí v tvojom okolí 😉
dufam ze dneska uz konecne na´behnu kosicky kraj/kosice-okolie
ma uz niekto ke? vub?
Ja som tiez z Ke a este stale nic uz je to na nervy 😠
sak toto.. seky cakaju a stale nic.. ach jaj.. hadam do obedu dojdu..
ved toto niektory uz 12teho mali na ucte a my 17teho a nemame nic aspon neskor minieme peniazky
trebisov,materska Mbank??mate uz niekto?
Košice niekto
@ivkaavivien ja som z okolia Kosic a nemam este na ucte
Slovenska sporitelna košice niekto
Kosice zuno nabehlo..ale nepipla mi sms.
kosice-okolie zuno nabehlo alenepipla sms
Mne nabehla 13.02. - KE-okolie, Tatrabanka
Kosice slsp uz nabehol pred desiatou 🙂
Vub Ke nic..ja z nich odpadnem..toto sa mi za dva roky ani raz nestalo, zeby nebol do 15-teho na ucte 😠
košice vub nic ale tak hadam okolo jedenastej by mohla nabehnut uz... tiez som bola vcera prekvapena ze este nedosla :/
mne materska a pridavky este v piatok okolo obeda, a slsp nitra 🙂
KE tatra nabehol teraz 🙂
Kosice , Csob 10:50 nabehlo
KE Vub teraz nabehlo.
Je tu ešte niekto komu nenabehla materská? Rodinné mi včera...okres Malacky slsp, dúfam že na mňa nezabudli
KE Vub teraz nabehol
@verronicka Ani mne nie
Baby ja materská stále nič... Som sama? Slsp-MA
Ja zatial nemam vub ke okolie
Zienky co myslite,tie co nam,nabehol uz v piatok 13teho vo feb bude to tak aj v marci?nenahnevala bi som,sa 😎

@dejnas tak presne ako si napísala je to len môj pohľad a možno je tiež skreslený ale ja čo úrad to šťastie na pracovníčku čo "prekvitala" ochotou a rýchlosťou 😀 možno mám len "šťastie" na ochotné tetušky 😉