Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@patricius11m uz som to tu viackrat pisala, robim na upsvar v ke a som o tychto terminoch informovana, preto to tu dobredu pisem 😉
Ahojte chcem sa informovat dcerka mala30.1. 3 roky a mne nabehol nrodič. prispevok aj vo februari - nestala sa chyba ? nemala by som to vratit ? dozvedela som sa to teraz z vypisu vdaka za info
@ggaabbrriieellkkaa to ti podla mna prišlo za ten januar, kedze až 30.1. mala 3roky
@ggaabbrriieellkkaa vo februari ti nabehol za januar🙂to je v poriadku🙂rodičak chodí mesiac pozadu 😝
Materska mi skoncila 28. januara. Rodicovsky prispevok som si bola poziadat 25 februara. A este stale mi neprislo vyrozumenie.Vie mi niekto povedat kedy mi pride rodicovsky?
@kika2900 Pride ti tento mesiac, myslim si.
@patricius11m MD na SP a RD na UPSVaR,oboje su vacsinou okolo 15.v mesiaci.
@patricius11m prídu alebo 13, alebo 16. Ak chceš vedieť uzávierky,zavolaj si na príslušný upsvar
No ako???😁😁😁
Je sanca ze niekomu pride dneska?mne minule 13teho dosiel..ta tentokrat by mohol dnes 😏😏😏
@kika2900 mne prišlo asi po troch týždňoch od podania rozhodnutie, že mi bude chodiť rodičovský príspevok. A podávala som to tento rok v januári. Dopis bol do vlastných rúk.
Baby, myslite, ze bratislava bude mat peniaze zajtra ci az v pondelok zase? 😒

@lilly Ako viete?