Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@patricius11m uz som to tu viackrat pisala, robim na upsvar v ke a som o tychto terminoch informovana, preto to tu dobredu pisem 😉
@solinkarka ale mne suri🙂)) tak nech pekne len 13teho nabehnu
Mne minuky mesiac dosiel 12 tak dufam ze aj tento mesiac 🙂
Ahojte chcem sa informovat dcerka mala30.1. 3 roky a mne nabehol nrodič. prispevok aj vo februari - nestala sa chyba ? nemala by som to vratit ? dozvedela som sa to teraz z vypisu vdaka za info
@ggaabbrriieellkkaa to ti podla mna prišlo za ten januar, kedze až 30.1. mala 3roky
@ggaabbrriieellkkaa vo februari ti nabehol za januar🙂to je v poriadku🙂rodičak chodí mesiac pozadu 😝
A trebišov ma akeho peniaze?
@veronikax aku mate banku?
@lilly a to plati aj pre trebišov?
@patricius11m slsp 🙂
Materska mi skoncila 28. januara. Rodicovsky prispevok som si bola poziadat 25 februara. A este stale mi neprislo vyrozumenie.Vie mi niekto povedat kedy mi pride rodicovsky?
@vefi89 prosím vas neviet kde sa da zistiť termin vyplaty davok?
@kika2900 Pride ti tento mesiac, myslim si.
@patricius11m MD na SP a RD na UPSVaR,oboje su vacsinou okolo 15.v mesiaci.
@patricius11m prídu alebo 13, alebo 16. Ak chceš vedieť uzávierky,zavolaj si na príslušný upsvar
No co? potesia nas ci az v pondelok 🙂
Najlepšie keby prídu dnes 😉 😉 😉 😉 :-*
Min mesiac boli piatok 13teho..mohli bi aj tento,mesiac taktiez..potesilobi
No ako???😁😁😁
Je sanca ze niekomu pride dneska?mne minule 13teho dosiel..ta tentokrat by mohol dnes 😏😏😏
@kika2900 mne prišlo asi po troch týždňoch od podania rozhodnutie, že mi bude chodiť rodičovský príspevok. A podávala som to tento rok v januári. Dopis bol do vlastných rúk.
Dufam,ze presov zajtra nabehne a nie ako minuly mesiac az 16teho
Min mesiac prišiel RP už 12teho snad aj dnes tak
Myslite ze zajtra by mohla mat Ba5 či je to naivne si myslieť ze prídu ?
Som zvedava ci zajtra nabehnu Lm minuli mesiac nabehol
Baby, myslite, ze bratislava bude mat peniaze zajtra ci az v pondelok zase? 😒
My sme mali v pondelok až tak určite zase tak
mysmim,ze zajtra uz budu 🙂

@lilly Ako viete?