Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Pezinok VUB-materska prisla teraz
DS Vub rodicovsky teraz
TTa TB a rodicovsky mi dnes prisiel.
ZA nabehol i ked viac by ma potesilo keby sme uz boli doma z nemocnice ☹
DCA SLSP už nabehol :D
Nitra slsp,nabehol 😃
Trebisov ma niekto?
TT - VÚB - mám ... 🙂
Ma niekto senica okolie?
ja som z trebišova a ešte nemám a chodí mi do vub
Minulý mesiac tiež bolo 13 v piatok a nabehol mi 16 v pondelok takže dnes určite nedôjde
Ba slsp,prisiel
Nr-VUB uz prisiel
@veroni111 ty si Ba koľko? Ja Ba 2. Ale už nedúfam. ☹
baby PNky chodia rovnako ako materske?
michalovce nikto?
@franzziska ano,mne chodila rovnako
Tt Wubcka už kolo 10tej..ale sms chodí drahému a ja mu do mob neberiem..jupiiik..buď mesiac bude určite až 15teho abi nám ľúto nebolo
@franzziska PN a matersku vyplaca socialka a rodicovsku Urad prace. Mne PNka prisla dnes a rodicovska mi pride az v pondelok.
kočky, chcela som ostrejší príspevok, ale zahryzla som si do jazyka. Zbytočne sa rozčuľujete, vyplácanie na upsvr vôbec nezávisí od tetušiek, či sa im chce, alebo nechce. Je daný termín uzávierky, aj splatnosť. A toho sa musia držať. A mohli by sa aj na hlavu postaviť, skôr peniaze odoslať nemôžu. A každý okres môže mať trochu rozdielne dátumy.
jupi nabehol nam rodicovsky dnes o 13:39
@mirareisenauer aj ja som z biskupic
@mirareisenauer
Lenze pani @veroni111 zrejme pobera matersku a ty rodicak, preto on uz ma na ucte a ty nie 😉
NO to,ze jedno mesto ma a druhe nie,sa este pochopit da,ale aby v jednom malom meste polovica ludi dostala a druha nie,tak to nechapem....aj podla priezviska som medzi prvymi,aj podla banky a nemam ☹

@crazybabenka kazda pise inac, niekde som citala, ze to zalezi aj na banke, ale v podstate je jedno kto, kedy, ako vyplaca ked raz mam 12eho a inokedy 16 je to rozdiel tak nepochopim, preco to neposielaju naraz kazdej maminke 🙂