Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@miam7 Ako nehnevaj sa,ty cakas,ze budu volat tebe?! V akom zneni:Dobry den,mila pani XY chceme Vas informovat,ze Vam skoncila MD a mate urobit to a to...."😉 SP ani UPSVaR nie je callcentrum a ty sa mas zaujimat o to na co mas narok a bohuzial neznalost zakona neospravedlnuje. A este k tej MD,urcite ti prisiel papier z SP o vyske naroku na MD,kde by mal byt aj datum do kedy poberas MD.
Ahojte ,ktore maju urade uzavierky? Menila som sposob vuplacsnia na ucet,ze ci mi pride uz tento mesiac,dakujem
Dnes je asi skoro ešte na prídavky, že? 😃
...no ja by som tiež prijala, keby dnes nabehnú na účet, ale pochybujem, že v pondelok budú... (GA)
@pipinka4
@katarina_04 aj tak budem očakávať pipnutie sms 😄
@katarina_04 no u mna je vysoka pravdepodobnost ze budu v pondelok.ja som neskor ako 13 nikdy nedostala.uz aj 10 sa mi stalo ze prisli 🙂 no tak uvidime 🙂
no to dnes by bolo skoro na nich...ved je po dovolenke 🙂 aj v pondelok je skoro,myslim ze zas 16teho ☹
@deniskami je to velmi ubohe . cely tento system. Aspom vo vyske minimalky by mohol byt rodicak aj to tiez neni bohvie co ale aspom by to cosi prilepsilo. A to dakujem ze som neni slobodna mamicka ze mam manzela co celkom fajn zaraba. Ale aj tak to nestaci heh ...co uz ine nam neostava len stazovat sa.
ach boze, "mohol by sa ten stat umudrit a co to pridat" ... bezte do roboty ked vam je malo.

@miam7 Presne ako píše @jasminet - pravdepodobne si doteraz dostávala materskú a tú platí SP. Treba ísť na UPSVaR a požiadať o rodičovský príspevok - samozrejme najskôr musíš ísť na SP aby ti dali potvrdenie od kedy do kedy si mala materskú. 😉