icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

mariska1989
14. apr 2015

@olivka26 toto je najhorsie a dcerka ta len vymisl az jej nieco kupim dnes platila skolku z poslednych dufajuc ze teda dnes na 100% dojdu ,,este sa to moze rozbehnut po obede ale az teda zajtra

olivka26
14. apr 2015

@mariska1989 Mne po obede nikdy neprisli,vzdy len do tej 12tej,cize dnes pochybujem..
a to kazdy mesiac cakam jak na spasenie,na tu almuznu,pridu penize,poplatim co treba,kupim najdolezitejsie,malej oblecko ak potrebuje a zas cely mesiac cakam na ten dalsi a na dalsi rodicak..dokola to iste aaach 😖

mariska1989
14. apr 2015

No presne aj u nas to tak je odkedy mame problemi akurat minuli mesiac som mala prachi dost tak ma to nenahalo ale teraz ked ptrebujem cim skor zaplatit drazobke uf

janapk
14. apr 2015

@tina2207 mne chodi materska vzdy 13teho a este ani dnes nic...

melindacicusik
14. apr 2015

🤐 sala nič

alexandra1104
14. apr 2015

Dufam ze zajtra pride

mariska1989
14. apr 2015

Tak nic tak zajtra bude den D

renesens
14. apr 2015

Tiez neprisli, takze si davaju krasne na cas! Blbci! Co napr. take , ktore maju na 15. trvale prikazy a platili veci z materskej / rodicaku ! Cele chore v tomto state! 😠 😠 😠 😠 😖 😖 😖 😖 😖 ☹

moni244
14. apr 2015

@renesens ja tiez nechapem, preco nemoze byt jeden vyplatny termin, jedno spracovanie, ale nie,kazdy mesiac inac, oazdy okres obvod inac, ved je to smiesne

stanislavao
14. apr 2015

@renesens ale ved niekedy chodi az 17. a ked si niekto dava trvaly prikaz, tak nech si ho da na 20. v mesiaci a nemusi riesit, ci to 14. pride, alebo nie.

moni244
14. apr 2015

@stanislavao niekedy si inac nemozes dat, ked ma stanovene, ze do 15-teho musi zaplati,tak si nemoze poslat peniaze ako chce

julinocenka
14. apr 2015

Mamuľky, mne nič neprišlo a to mávam 12.,neriešte, dámy na úrade majú čas, ich nesúri nič, ale keby im meškala výplata, to by bolo!!! Oni sú v lehote a to, že vy potrebujte platiť, to ich zaujíma najmenej, verte mi, párkrát som sa bola poprosiť na úrade o pár info a tá arogancia...

lalinko2010
14. apr 2015

LEVICE okres, peniaze Rodičovský príspevok a prídavok na dieťa na účte 15.04.2015!

stanislavao
14. apr 2015

@moni244 ak nech si necha peniaze na ucte z predchadzajuceho mesiaca raz a nabuduce jej t uz nebude chybat.

maciatkolulu
14. apr 2015

verte ci neverte, ale damy na urade za to nemozu.... je zaujimave, ze mne uz na tretie dieta chodi pravidelne 15. zalezi, ci je 15.napr nedela, vtedy nabehnu 16. ak je sobota nabehnu 14.... a uz to tak mam zopar rokov. A ja teda mozem damy na UPSVR len chvalit, teda u nas na Vazovovej v BA, ochota so vsetkym a aj poradili, vytlacili mi papiere, kt.som nemala, urobili zadarmo kopie atd....

renesens
14. apr 2015

toto je u mna prvy krat , co neprislo 14. alebo skor ... dobre vediet do buducna ...:/

moni244
14. apr 2015

@maciatkolulu no ja som BA4 a ked si zadam filter, tak si chodi, kedy chce

mirabella27
14. apr 2015

Keď už niektorým babám nabehlo, tak isto bude mať zajtra už každý

mmollyy
Odpoveď bola odstránená
lenkamarjanikova
14. apr 2015

@moni244 a kde si to zadavas ze vies pod co patris

moni244
14. apr 2015

@lenkamarjanikova tak v BA mame 3 alebo 4 urady prace, proste podla obvodov, ja choidm do Karlovky a ja sim si na internet bankingu pozerala, ako chodia rodicaky a su to riadne rozdiely

balkica
14. apr 2015

Ked vychadzalo 13teho na piatok tak mi prisli v piatok a teraz este nic 🙂 Tak cakam dalej 🙂

lenkamarjanikova
14. apr 2015

no sak aj mna to hneva ze kazdy mesiac je to inak nechapem im vobec raz pride 18, 17, 15, 12, 13 uz som blba s toho

janasim
14. apr 2015

Zeny poraďte prosim, ked maly ma 31.7. 6 rokov, este v auguste pride rodičovský?

janasim
14. apr 2015

Ako my mame ten predĺžený , lebo on je ZŤP.

solinkarka
14. apr 2015

@janasim ano v auguste

janasim
14. apr 2015

Oki dik,lebo potom musim vybaviť opatrovateľský prispevok. A inak vobec neprisiel dnes rodičovský,i ked mávam 12 teho .

lenkamarjanikova
14. apr 2015

podla mna v tych rodicakoch je privelky chaos a preto chodia tak rozhadzane

janasim
14. apr 2015

Tak ja som zacala v marci robit a teraz som sa doplašila ze mi to zrušili.

olioliver
14. apr 2015

@janasim No ja neviem,ale pri predlzenom rodicovskom prispevku pre zly zdr.stav dietata,ak ho poberas ty a nie manzel nemozes pracovat.Co ja viem ,tak si mozes prilepsit pracou popri opatrovatelskom prispevku,ale aj tam su urcite limity...