Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
csob bratislava zatial nic
KE vub este nic 🙄
@mischy00 odkisl si ze uz mas?
no ženy tak snad zajtra...
BB tatra banka, dnes nabehol 🙂
snv vub nemam nic
tuším len vub stále je posledná
ta mne jak pridu peniaze idem ucet rusit a presuniem muzovi na slsp
Vub bb nabehol dnes
Otp Topoľčany nabehol 10,30 doobeda....
BA, Tatrabanka ništ ešte 😒
Trnava,Vubcka bolmvcera ale drahy bol v praci,tak som,dostala echo vecer aj peniazky
spisska nova ves ma uz niekto peniazky lebo ja vo vub nemam nic
no co zase dnes nic?vub
Mne otp nenabehol vcera.des ked mamy musia cakat na peniaze ak na spasu a buum za par dni je to prec
tak to je pravda alebo este v ten den jak pridu su fuc a cakas jak na spasu aby si si aspon poplatila a detom kupila co treba
@lenkamarjanikova nie a ja mam vubku a ak bude tak az poobede davaju si nacas
ta ja som mala minule uz aj doobedu ale datum bol 15.
Malacky nic VUB 😢
presov bude dnes teda aspon dufam lebo uzavierku mali 14teho.
Dochodky su skor ako rodicak .hlavne ze malo deti sa rodi a peniaze meskaju a len zivorime
Baby peniaze stale nic kamoska mi povedala ze po10h nabiehaju platby,tak este hodku nervov a hor sa detom kupit to c potrebuju a cakajme dalsi mesiac.
len aby boli o tu hodku a veru tak pravda malo deti je a este aj tak neskoro posielaju peniazky .... tak potom o tu hodku supsa do obchodou
u nas manzel prisiel o robotu takze musime vymysliet ako z 225 eur zaplatit 280 eur najomne samozrejme najskor mlieko plienky tak neviem neviem
tak to je hrsie ak si na vsetko sama ze manzel prisiel o robotu to je v dnesnej dobe katastrofa
Ahojte prišli v už rodinne?mám tatra banku a nič okres HC.😕
vub - spisska nova ves este stale nic
PO SLSP teraz,...🙂
@butterfly333
aj ja mam TB a nic

mBank malacky - nic.