Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ja si myslim ze pridu normalne v piatok
@alexandra1104
no ja si to nemyslim možno niekomu pridu, najskor dochodky, a potom rodicaky. skor buduci tyzden.
ale kiezby ....
aj tak budu zas par dni fuč..... ked si vsetko popočítam co potrebujem vyplatit tak 3 tyzdne zas cakat ...a dýchat vzduch
@alexandra1104 aj ja si myslim, mne chodi vzdy 15-teho 🙂
@lucia2358 hroza kiezby sme necakalu na to ako na spasu
@okataivana Veru, ako keby nás to malo z biedy vytiahnúť. Poplatíme čo máme a sme zas tam, kde sme boli. A vláda s tým nerobí nič. Načo, oni sa majú dobre.
ake tu je ticho ked je vysoky datum 🙂 ale uz by sa to mohlo rozbehnut,no nie? 🙂
@deniskami myslim ze zajtra zacnu nabiehat
Nech dojdu zajtra som v minuse 40 e :(
@lucia2358 @janakomancova to mozno ano,mohli by,ale aj ked zacnu zajtra,tak nie vychod 😒 ked tu vidim,ze sa to zacalo,viem,ze ja az buduci den...
zajtra uz budu aj podla toho aky okres poslela u nas davaju 11na ucet
veru je tu ticho dufam,ze sa to rozbehne zajtra 😀
minuli mesiac mi nabehli az 15teho tak dufam,ze teraz pridu skor 🙂
kua, cakala som, ze sem nakuknem a najdem kopu sprav ako sa rozbehli prispevky. SLSP okr. MA zatial nic, stav uctu stale 0,13 Eur (ale tento mesiac sa drzim v pluse :D)
URčite až 15.
@petka0202 ja -29e takze tiez dufam ze pridu co najskvor
@milotaa já pernamentne v minuse ale v povolenom 🙂
Ja nastastie nemam povoleny debet na ucte 🙂 takze mam len necele 4e minus za vedenie uctu 🙂

@lilly0812 Tento mesiac to vyzerá, že budú chodiť od 12teho. Čakám, že 13teho už budem mať rodičák na účte. Dúfam 🙂