Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Tak uz ozaj nechapem podla coho to posielaju, tiez patrime pod trenciansky kraj a nic neprislo. Uz som si odvykla, ze chodil do 13teho, trochu som dufala ci nebudu dnes, tak nic.
tak super, pytala som sa priamo na UPSVaR a ze splatnost je 16teho takze peniaze dojdu asi az v pondelok, hlavne, ze uzavierku uz mali. Mamicky neviete co je na tom pravdy, ze davky pre PB vyplaca centrala v Martine? Uradnicka mi tvrdi, ze ich vyplaca urad v Martine, je divne ze trenciansky kraj ma centralu mimo okres.
no v tomto fore sa uz diskutovalo o tom ze termíny su rozne od 15-22 takze dnes je len 13 takze mate este cas
prievidza dnes uz rano mala som vravela zalezi od okresu kedy davaju na ucet
@monika1302 ja mam raiffensen,chodi mi prvej tak ako tatrabanka,ked pipne sms hned pisem 🙂
no je to zaujímavé - doteraz som dostávala vždy 13teho (teda ak nebol víkend) a teraz asi posledné 2 rázy som dostala až 16teho.... tak aké majú splatnosti? som z okolia GA.
@katarina_04 myslim,ze niekto hovoril nieco o tom,ze sa menil zakon od januara,ze uz je splatnost 16teho,ale asi to zalezi aj od uradov....asi im dali dlhsi cas,aby sa nemuseli ponahlat,nech sa velmi neorobia 🙂 🙂 🙂
@katarina_04 😀 😀 😀 ved tolko tukat do klavesnice a este aj rozmyslat,musi byt straaaasne namahave 😀
@katarina_04 tiez som dostavala 13teho no ako pises v poslednej dobe az 16teho. Ake maju splatnosti zrejme nikto nevie, jasne uradnicky maju cas, oni uz isto vyplaty maju 😀

Zilina VUB nabehol