Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Kosice este nic :'(
@tina2207 kosice zajtra
Ani presov este ee :-/
LM ano
nabehol,a uz s neho aj vybehol 😅 SLSP Partizanske
Trencin vub teraz nabehol..ty kokos :D
Tak uz ozaj nechapem podla coho to posielaju, tiez patrime pod trenciansky kraj a nic neprislo. Uz som si odvykla, ze chodil do 13teho, trochu som dufala ci nebudu dnes, tak nic.
Martin tatra banka nenabehol
nitra mbank nie
TS vub áno 🙂 cca pred hodinkou
ja som s michaloviec mam vub a nic 😢
tak super, pytala som sa priamo na UPSVaR a ze splatnost je 16teho takze peniaze dojdu asi az v pondelok, hlavne, ze uzavierku uz mali. Mamicky neviete co je na tom pravdy, ze davky pre PB vyplaca centrala v Martine? Uradnicka mi tvrdi, ze ich vyplaca urad v Martine, je divne ze trenciansky kraj ma centralu mimo okres.
no v tomto fore sa uz diskutovalo o tom ze termíny su rozne od 15-22 takze dnes je len 13 takze mate este cas
ba 3 csob nist:(
šaštín vubka nič,takže až zajtra:(
prievidza dnes uz rano mala som vravela zalezi od okresu kedy davaju na ucet
Uz sa nam to rozbieha
Tak čo kočky rozbehne sa to aj dnes trochu smerom na západ 😀 ?
Tatra banka, Nitra.Kto mi dá vedieť, či nabehli? Ďakujem
Uz sa deje nieco???michalovce ma niekto??
Nitra -VUB ma uz niekto???? 🙂
@monika1302 ja mam raiffensen,chodi mi prvej tak ako tatrabanka,ked pipne sms hned pisem 🙂
no je to zaujímavé - doteraz som dostávala vždy 13teho (teda ak nebol víkend) a teraz asi posledné 2 rázy som dostala až 16teho.... tak aké majú splatnosti? som z okolia GA.
@katarina_04 myslim,ze niekto hovoril nieco o tom,ze sa menil zakon od januara,ze uz je splatnost 16teho,ale asi to zalezi aj od uradov....asi im dali dlhsi cas,aby sa nemuseli ponahlat,nech sa velmi neorobia 🙂 🙂 🙂
aha no úradníci sa narobia ako kone na poli 😀
@katarina_04 😀 😀 😀 ved tolko tukat do klavesnice a este aj rozmyslat,musi byt straaaasne namahave 😀
@katarina_04 tiez som dostavala 13teho no ako pises v poslednej dobe az 16teho. Ake maju splatnosti zrejme nikto nevie, jasne uradnicky maju cas, oni uz isto vyplaty maju 😀
áno vščeraj vub stará tura
Trnava-Unicredit bank ma niekto??

Zilina VUB nabehol