Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@anicka621 uff netusim...
aj prídavky vám už nabehli, žienky? vub
Baby ako je to možné?niektoré máte tú banku čo ja a rodičák už včera a ja nič 😠
@parvitas ano vcera, dokonca prve, rodicak az po cca 3h.
Baby nechce sa mi to hladat preto narychlo nabehla vam PN-ka? Prešov TB???
TB Skalica ráno ;)
Zienky prosim Vas rodicak MT slsp mate?lebo ja este nie,pridavky mi nabehli vcera
Mne rodinne nabehli 14.5 no PN ka akosi nie čo sa deje ani vratenie dani neprišli ani PN a to som prvy krát na PN po 100 rokoch.
Ahojte ja sa vas chcem spitat ako to je s rodicovskym prispevkom.vyplacaju to o mesiac pozadu alebo napr.v maji je vyplatena za maj? Dakujem zatodpoved🙂
@lentila73 ahoj, spätne 🙂
od 3.4.v prebehla na niektorych uradoch, inde uz skor velka zmena oranizacnej struktury a zial moze a stat, ze niektore platby nepresli. budu vyplatene nasledujuci mesiac. Inak uzavierky su na kazdom urade v inych terminoch, ako aj na socialnej positovni.
a uz je po nom .....
cakajme opat na magicky datum v kalendari 15,06,2015
este osem dní a diskusne foorum opat bude zahrnute otázkami -o nabehnutí RD 🙂 😉
@okataivana mozno uz v piatok budu niekde posielat 😉
@emuska27
No si mila ale ja uz na skorsi termin ani nepomyslim
To sa mi zda skoro😉 ale kiezby si mala pravdu
Pekny den
Skalický okres bude rád keď budú v pondelok
@okataivana uz som mavala aj 13teho na ucte,tak snad..nenahnevala by som sa veru 😉 nuz uvidime..aj tebe pekny dnik
Mose dojst rodicak aj sobotu nedelu??min mesiac som mala 14 som z michaloviec mam vub vdaka
@monika1302 Cez víkend určite nie.
Ke slsp materska dnes nabehla
@tina2207 dnes???? 😲
@solinkarka materska, nie rodicak
@moni244 ja viem ze materska..mne chodila ale az okolo 18-teho a rodicak 15-teho chodi. sa mi to zda velmi skoro
Dnes ano...materska nie rodicak
@tina2207 bezne dostavas tak skoro?
Praveze nie...posledne dva mesiace najskor 15teho...prekvapili tento mesiac

Malacky SLSP dnes okolo obeda 🙂