Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@anickaaa6aaa ale tím, že sa tu budete vyplakávať, že ako je to málo, si ten príjem nezvýšite, pokiaľ bude rodičák 3 roky, tak zvýšenie nečakaj
Rodicovsky do mbank uz nabehol, teda aspon mne. 🙂
@taya4 odkial ste? a kedy vam nabehol
trnava nikto?
@zuzanapu64 mam tiez TB akurat iny kraj a tiez este peniaze nenabehli
Už sa to pomaličky rozbieha. Tatra banka BR už nabehol rodičák.
@martina054 ale si iny okres ako ja tak asi preto
Nitra mal niekto?????
Náhodou PB neviete kedy budú posielať???
mal už vo vub banke niekto? NMnV a okolie?
@gogolienuska tiez by som rada vedela. Uzavierku mali dokoncenu 10teho no peniaze nikde. Aku mas banku?
za tb teraz nabehol
@lilly0812 tatrabanku. Čakala som dnes, ale vždy tak do 11tej som mala na účte takže asi až zajtra. ☹
@moni244 tak si nás nevsimaj. Proste sú tu aj také mamky ze aj keď partner pracuje tak jednoducho idú z ruky do ust
@anickaaa6aaa ale aj my sme tak išli, skoro 2 roky od výplaty k výplate, tiež donedávna a namiesto toho, aby som vyplakávala, že nemám, tak som si našla robotu, čo viem skĺbiť aj s malou aj s manželovou robotou,
SLSP BA4 akurát nabehol
TATARA banka Zilina v tejto sekunde 😉
PE rodicak a rodinne pridavky prave nabehli tatra banka aj slps
Baby A je tu niekto Z knm A má poštovú banku ?
@anickaaa6aaa nevšímaj si ju
@gogolienuska ja mam tiez tatra banku. Nedalo mi to a zavolala som na urad prace, poslali v piatok tak dnes by mali prist. Vzdy mavam peniaze na ucte na druhy den ako sa poslu. Uz sa stalo, ze sms pipla po 11:30 ale uz neverim, ze dnes dojdu
ahojte baby je tu niekto z lc a ma postovu banku?? nabehla uz niekomu materska???
@lilly0812 aaj mne vzdy chodi bud 14 alebo 15 aa vzy o 10.00 som mala a dnes nic tak neviem co s tym je ci mam cakat alebo tiez uavolat na urad
rimavska sobota este nic
@anickaaa6aaa podla mna ma pravdu,vyplakavat a spoliehat sa na to ze raz sa cosi zvysi a matky sa budu mat lepsie je zbytocne.ked sa chce mať matka s detmi lepsie,musi vziat veci do vlastnych ruk,miektore pecu torty,ine hackuju,siju,vyrabaju kadeco,ja viem ze to nieje lahke v tejto dobe ale prave preto sa treba spoliehat na seba
@lilly0812 tak sa necháme prekvapiť. Ale tiež myslím, že až zajtra.
@gogolienuska tatrabanka myslim pripisuje platby pocas celeho dna. Aj tak ine uz maju len tato Povazska stale nic
@lilly0812 ani medzilaborce MBANK nema niic

@moni244 nehnevaj sa ale naozaj si matky zaslúžia viac. Hlavne ze tie prasce poslanci atď majú aj prázdniny aj príjmy a nevedia sa vpratat do koze!
Inak TS ešte nič vub