Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
a banovce este stale nic fnuuuuuuuuk
Ga tatrabanka nabehli......hhuurrraaaaaaa
@lilly0812 ako že nie je možné odvolanie? posudok platný - trvale?
ty si môžeš žiadosť podať kedy chceš, nedaj sa odbiť a ak je dieťa tak choré tak si podaj žiadosť. a ak máš zlý pocit z úradníčky, tak to pošli poštou, do 30 dní musíš dostať odpoveď a ak nedajú, tak sa odvolávaš do 15 dní od doručenia rozhodnutia.
@zuzkapeto rodičak???
Trebisov zatial nic ani materska ani pridavky
Min.mesiqc som mala uz 12. ....a tento budem cakat hadam do 20????
kosice?
@gogolienuska ano rodičak 🙂
@lilly0812 ty sa neodvolávaš na posudok ale na rozhonutie ktoré ti prišlo, že ti zamietajú žiadosť o rodičovský príspevok.
@lalinko2010 to by asi aj slo i ked mi povedali, ze odvolanie nie je mozne vobec akby tak podanie novej ziadosti. Posudkovy si ani poriadne nepozrel potvrdemjia od lekarov. Neviem podla coho to potom posudzuju
Ja mam slsp NZ a tiez stale nic
Prešov SLSP nič :-/
@lilly0812 dobre ťa poslali ... odvolať sa môžeš, normálne doložíš lekárske nálezy, podaj novú žiadosť a to že máte termín u alergologičky o 4 mesiace, choď skôr, nemusíš dodržať 4 mesiace, normálne jej povieš že čakáš a chceš si podať žiadosť na predĺženie rodičovskej lebo dieťa je stále choré a nie je ani v škôlke, nevidím v tom problém, problém vidím teraz v tom, že ide leto a budú dovolenky.
nemáš jednoduché žiť zo 100eur mesačne a ešte aj exekútora mať na krku.... 😖
Ani,TB........Presov nic
Mne tiez nedosla materska vobec nic
Slsp práve teraz 😀
PRESOV ...Tatra banka,teraz prisli
@lilly0812 práve mi pipol rodičak.
No hura, teraz nabehli. Ako prisli tak aj odidu
@gogolienuska aj mne pipla sms
vub snv...ma niekto? ci len na mna zabudli?
Ma niekto Prima banku
Mate tu niekto mbank?otp?
kosice mate uz niekto?
Prešov Tatrabanka prave nabehol
@mi77 aku mate banku ?

@zuzkapeto super, mne este furt nic neprislo ☹