Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ja mám Tatrabanku, rodičovský príspevok prišiel v stredu 13.02. a rodinné prídavky neprišli. Je to možné??
ešte nie
rodinné nabehli včera 🙂
@lulupopo aku banku mate ak sa mozem spytat? Ja mam Slov. sporitelnu.
Ahojte mám Slovensku sporitelnu a rodičovský aj prídavky mi nabehli včera asi okolo 10,30h. 😉
@gabikastorinska TB
Dakujem, mne doteraz nic neprislo☹
mám vúb a zatiaľ neprišli
mam VUB, zatial neprislo nic
TB uz ma
košice mali ste uz tatra banka?
VUB, nic
volskbank - prišlo všetko 🙂
No ja mám vub a pripísali mi len prídavky- zatial 😉 ale kočky vsak tak ako kazdy mesiac určite to dneska ponabieha, mne niekedy banka pripíše až okolo 17,30
Nabehla vám materská zo sociálnej? Mne ešte nie. Mám Vúb. :-/
@biancarv ja som z Kosic a u nas nikomu nic ja mam VUB nic kamosky maju TB a SLSP tiez nic tak mozme cakat do pondelka 😠
VUB nepripisalo zatial nic
@andrea0903
@mandarinkaa minulý mesiac som mala už 11.tého a teraz?!? Veď v pondelok už bude 18.2, tak neskoro mi ešte neprišlo.
@biancnarv hm, nechapem... asi nestihaju alebo co
@biancarv no mne stale do toho 16.teho max17.teho dosli na ucet ale ked vychadzal takto datum tak nam dali uz 14teho a teraz nic zbytocne este 20eur pokutu za uver zaplatime ☹
@mandarinkaa asi . Je to divné.
@andrea0903 ja mám našťastie všetko zaplatené. Manžel má výplatu 10.tého takže našťastie nie sme bez peňazí, ale aj tak. Mali už dnes nabehnuť.
no my to mame tak blbo ze uver platime z mojej materskej a z muzovej vyplaty byt a stravu pretoze on ma vyplatu az posledny den v mesiaci a to ma stve riadne
muz je SZCO,takze peniaze chodia tak,ako platia zakaznici,co je na prt... 😠 😠 😠 😠
a pridavky chodia vzdy po 18-tom,a tiez mi to neni jedno,kedze za to si platim fitko 😅
@andrea0903 neda sa v banke posunut datum splatnosti??
@lubikan ten clanok nepotesil.....vies co uver sme vybavili az teraz v novembri a dali sme taky datum aby s tym banka nemala problem a navrhli nam dva terminy a tento bol jediny prijatelny
nám prišlo všetko včera máme VUB

ani ja nic..