Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@anickaaa6aaa dievčence tu nejde o urady ale o banky viete aký je to nával posielať tolkým mamičkám a ešte aj vyplatne terminy su
@lusi24 ale ja ju musim zmenit, nie koly rodicaku,...ale z inych dovodov...
@lusi24 ano ale na úradoch posielajú uvoľňujú myslím tie štátne ado baniek a banky nám na ucty
VUB Žilina práve nabehol rodičovský aj s prídavkami.
@mamina2388 notak sa tu nevyhováraj na to
SALA - Tatra banka stale nic, och..
@anickaaa6aaa no ved oni vyplaty dostali tak viete a ked niektore mamicky ziju iba stoho rodicaku a cely mesiac nato cakaju to je strasne...
@anickaaa6aaa lenže banky toho teraz maju vela bo su aj vyplaty
@lusi24 Ako som tu už písala xykrát, tak každá banka má max.24 hodín na to aby ti prišli peniaze z inej banky. Čiže ak štátna pokladnica pošle dnes o 11.00 tak ty ich musíš mať max.do zajtra do 11.00 na účte. A sme v 21.storočí, nikto to nerobí ručne 😉 🙂 A nie je to žiadny "nával", veď to majú v počítačoch a každá tetuška má svoje mená pod písmenkami a nesedí tam na nič iné, len aby to spracovala, takže zase ich už toľko neobhajuj. Každá práca niečo obnáša......
Tatrabanka práve nabehal.okres PD.
A Michalovce zajtra...tu maju vecne na urade cas😞
@lusi24 Tak máš veľmi zlé informácie, moja zlatá. Už minimálne 4-5 rokov je to max.24 hodín!!!! A to viem na 1000%. Si niečo o tom naštuduj a potom píš zavádzajúce info. Do 48 hodín-dokonca aj skôr ti prídu peniaze napríklad z nemeckej banky 😉 . A ja lamentujem?! A kde prosím ťa?! Našťastie som jedna z tých, ktorá vôbec nečaká na tú ich almužnu. 😝
@fufababu Nie, nemusíš byť doma. Poštárka ti hodí lístok do schránky do 27.7. si môžeš peniažky vybrať na pošte, inak sa vrátia späť na ÚPSVaR.
Prestante sa hadat koli hlupostiam preboha
@si_mo_nka321 Neboj ja sa nehádam. Len nemám rada ak niekto niečo napíše, čo nie je pravda. 😉
Csob mam🙂
@katkapatrik ano 😉 dakujem dufam ze dnes bude 🙂
@voskovka kosice ci
@katkapatrik nie 😀 ale ako som pozerala do výpisu, tak minulý rok jún, júl a august prišla tiež 15-16teho. inak mám fakt najneskôr k 15
ZILINA - Tatra banka pred 30min.
A je to niekto Žilina poštová banka ?
@lusi24 akych 48hodin?? Ked mi muz z nemecka posiela stane sa ze pridu do 48hodin ale vacsinou ich mam na druhy den ... cize zo sloven.banky na slovensku nehrozi 48hodin... si nejaka moc mudra pocuvaj hahhaha
@julka31111 cadca
Nabehol nekomu slsp kosice okolie? Dakujem
ke az zajtra
nechapem tento system vyplacania, ak vobec maju nejaky 😠 .. naco by mi nabehol dnes, ked aj zajtra den .. 😒
uz 🙂
Tatra banka Brezno tesne po 11tej prišli 🙂

@lucinkaa55 co len robia na tých úradoch :(