Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Slsp Hlohovec nabehol 🙂
CSOB uz nabehlo
Dneska,Braislava,M - banka,11.00 ... 🙂
@basaandsima vub ds nabehol 🙂
@mamina2388 ak aj zmeníš banku, nič ti to nepomôže. Záleží kedy to rozposielajú na účet. Napr. minule už Ba ll mali a ja nič a tiež patrím do tohto obvodu. A teraz mi tiež určite ešte nič neprišlo. Našťastie, že na to nemusím čakať, inak by ma trafilo. Viem určite,že Ba ll má splatnosť až 16-ho. Takže majú čas v štátnej pokladnici...no ale čo sa týka Vúb banky, tak to máš pravdu. Horšiu banku som ešte nemala. Majú vo všetkom neskutočný bordel a vo všetkom si dávajú načas...tiež ju mám. 😠
Už som písala niekoľkokrát:
UPSVR má predpísané výplatné termíny: t.j. napr. Uzávierka trebárs 13.7., ale výplatný termín je až 15.7. Vtedy to odchádza z účtu, a vo väčšine prípadov je to aj v ten istý den na účte klienta. Poštou je výplatný termín 18-27. v mesiaci. Vtedy si môžete vybrať peniaze na pošte.
Tie ktoré sa tu stále ohánajú bankami, každý okres má svoj výplatný termín, takže ak sa napr. opýta mamička z Košíc, kedy nebehne napr. v tatrabanke, tak to nemusí byť v jeden den ako mamička z Bratislavy a tatrabankou.
postova banka,Bratislava 5
Trnava má už niekto?
Revúca VÚB, áno.
@monr presne tak tu mamicky zo zilinskeho kraja a co maju slsp uz pisali ze uz maju a ja nic ...nastastie nepotrebujem tak surne len mi je luto mamiciek co nemaju a cakaju a este ked im povysenecke damy napisu naco si deti robili ked su odkazane na RODICAK ach boze
@enusko povedala mi ze splatnost je 10 dni.. tak janeveim . mne ked chodili na adresu chodili okolo 23. .. tak neviem..
Malacky dnes nabehli TB
Má niekto zo ZA fio banku ?
@miali kosice?
@wilagrande by som ich poslala do riti.....
@okataivana no posli a ponizia ich este viac ze nemaju ani spravanie ze take co nadavaju chcu vychovavat deti?? Tie dotycne robia zo seba neviem co a bohvie ako to maju doma
@wilagrande kazdý chvílku taha pílku....
@wilagrande a hlavne nech sa vsetci staraju o seba a nie o druhých...
a tie reči ohladom toho naco kto si robí detí dnes robotu mas a zajtra ju nemas....
@okataivana presne tak vsak kazdy moze jedneho dna padnut na hubu ! ! !
@mirareisenauer prave pre toto ju chcem zmenit, lebo tam maju "bordel" aj ked to je slaby vyraz,...
Aby som 3x musela tam ist, koly zrusrniu trv. prikazu na platbu, ktoru uz nieje treba platit,..a oni mi povedia asi sme to niekam zalozili ☹ ☹ ☹ a dalsi, ani ma o tom neinformovali len z nicoho nic platim mesacne za vedenie uctu 4e a 3 poplatky kam spada vedenie IB, sms -ked mi pride na ucet, a vyberi....spolu cca 8e ako a za co??? Ved sms mi pride jedna, vyber robim jeden, a to vedenie uctu 😲 😲 dalsi dovod je i ten pre zmenu,...ze manzela vzali na ttp a po prejdeni do druhej banky vieme vziat uver, a kupit si kooooonecne nase vlastne 😉
Tak caute o mesiac😀 😀
Davky odisli z UPSVAR podla predpisaneho terminu - 13.7., dnes zacinaju nabiehat na učty.
@julka31111 bratislava
@mamina2388 Dobre urobíš. Ja už mám tiež otvorení účet v inej banke. Mne mali domov poslať kreditku, ktorú niekde stratili a pritom som ju zaplatila, nikto nevedel kde je a naposledy som si musela aj tak zaplatiť druhú a ešte si po ňu ísť do banky. Takže som bola vyše 6 týždňov bez karty a to ju často používam. Čo sa týka informovania svojich klientov, majú absolútne v paži. Povedia, že sa ozvú a nič. 😀 A úver? Tak to už vôbec nie! Aj tak majú privysoké percentá...
@gogolienuska ahoj no ja dufam, ze dnes pridu ale neviem co to tak strasne zdrzuju kludne mohli pekne v pondelok poslat

dnes ani nečakám už
@okataivana