Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Konecne mam
Michalovce tb uz😃😃😃
Trnava TB konecne 🙂
VUB Stara Lubovna,akurat prisli
no TTB Košice pípli prídavky ale rodičák nikde 🙂 🙂
opravujem ,TTB Košice nabehol 🙂 🙂
Po Tb stále nič
PRISLI dievcence...pekny dnik Vam aj vasim ratolestiam 😉
TB KE mam
otp martin - bol
uz je aj po nom este jeden nakup o opat dýcháme vzduch do najblizsieho terminu v auguste
Baby je to možné minulý mesiac niekedy začiatkom mesiaca som žiadala o pridavky aj o príspevok pri narodení dieťaťa. Som z Rk čítam že už peniažky posielali to je bordel.. Neprišli mi ani pridavky ani peniaze. Prosím poraďte:/
@ivanka12311 ti este len pridu. dnes je len 16.
@katarinka48 trosku by som na tvojom mieste ubrala na vyjadreniach, a zvazila, co napises. Predpokladam, ze nemas ani najmensiu predstavu o tom, ako to na upsvr funguje, ci vekovy priemer zamestnancov, alebo terminy, ktore maju. Hlavne ze sedia s kavickou, a pridavky a rodicaky neposlu. Hlboko sa mylis, a radsej si zahryznem do jazyka, aby som nenapisala nieco, co by sa ta mohlo dotknut.
Ja tiez sucitim s kazdou mamickou, ktora je odkazana na rodicak, a caka kedy nabehne, ale terminy si zamestnanci sami neurcuju.
VUB Dolny Kubin uz mam na ucte
@monr ja tiez len ticho pozeram, ze predstavy tychto zien o zamestnancoch upsvar su minimalne nevsedne ;-D Dievcata to si fakt myslite, ze tam sedia zle bosorky s kavou a cigaretkou a bohovsky sa udrbavaju na vasich prispevkoch ? - inak sorry, ani by som sa necudovala.... To vobec nie je pravda a je smutne, ze sa niektore takto vyjadrujete. Predpokladam, ze ste si boli vybavovat vsetky prispevky, pridavky, prispevky k pridavkom atd a videli ste aky tam je frmol. Inak vas nikto nedrzi doma s tymi ubohymi peniazmi, kludne smer praca. Vo vacsine tuto ospevovanych statoch, kde je zivot ako v bavlenke by ste zarezavali uz od tretieho mesiaca po porode. Tiez mi je luto, ze tolko zien caka na rodicovsky, ci matersku, ale verte, ze ti ludia pracuju podla predpisov a nie podla nalady. Skuste si poslat zivotopis, motivacny list a chodte na vyberove konanie, ked vas zoberu, uvidite ako to tam bezi a verte, boli by ste prekvapene.
Ahojte, vidím, že sa bavíte o rodičovskom príspevku, chcem sa ale spýtať, materská už prišla? Mne vždy chodila najneskôr 15., teraz je 17. a nič, tak sa bojím, či dostali všetky moje papiere a nestopli to alebo čo. Aj také sa môže stať? Kedy už je isté, že peniaze nedôjdu a mám tam volať (nerada by som obťažovala, ak je to ešte v termíne...)
Práve som sa dozvedela od kamaratky ktorá robí na pošte, že poštári budú až v pondelok nosiť materskú. Tak to je neskoro. Juj
ani ja este nemam materskuuu co si nezasluzim ci co :D
Caka nas dlhyyyyy vikend

@lucinkaa5 pravda 😒 akurát čítam že Vám už nabehli 🙂 tak to je super 😉 ja mám tatru a ešte nič 😖