Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@sonazitnanova Dakujem pekne 🙂 teraz som akurat pozrela reku ked syn spi mam chvilu cas a uz mi nabehli 😉 a ja ten prispevok co chodi na deti to mam kolo 45 eur na dve deti mesacne mi chodi postou a to az kolo 19 vzdy a ja som Košíc ,Dakujem este raz pekny den prajem 🙂
Mne zatial nie, mám SLSP a ešte som sa s tým nestretla, vždy mi chodil už 14. v mesiaci, že by meškalo, niečo sa deje?
@bisy No a prave mi volal pani z uradu prace ze ju mrzelo co sa stalo a ze volala na postu ci bude problem mi dat peniaze kedze tam je ina adresa tak mam ist za jednou pani a ona mi ich vyda aj tak keby bol problem. Takze aspon ze ich to trosku trapi. Len papierik este neprisiel. Tak budem cakat 🙂
Baby ja som ešte stále nedostala materskú :-/ mám vúb. Prídavky mi prišli už vo štvrtok a materská zatiaľ nič.
@biancarv matersku mas zo socialnej poistovne,a pridavky z uradu prace.nemusi ti to chodit vzdy rovnaky den.ajmne to chodilokazde iny den. 😉 😉 🙂
@martinka0031 to ja viem že materská je zo sociálnej. Len doteraz som vždy mala skôr materskú a až potom prídavky. Proste si nejako dávajú načas. Minulý mesiac som mala materskú už 11. a teraz ešte nič :-/
Dnes som sa dozvedela, že ÚPSVaR má nejaký nový počítačový program, ktorý má, samozrejme, nejaké "muchy". Mne napríklad poslal tento báječný nový program rodinné prídavky na už neexistujúci účet, ktorý aj v systéme majú na ÚPSVaR vedený ako neaktívny. Ak teda peniažky niekomu z Vás neprídu, treba aspoň telefonicky kontaktovať úrad práce, dajú to do poriadku, aj keď, samozrejme, k peniažkom sa dostanete o pár dní neskôr 😒
mne dnes prisiel rodicovsky, ale neprisiel mi spolu s nim pridavok... kazdy mesiac mi to chodilo dokopy na ucet...
Baby mne ešte stálo neprišla materská, čo mám robiť? Mám zavolať do sociálnej poisťovne, alebo mám ešte počkať ?!? 🙄
@mirkatv No, tak po par dnoch som sa konecne dozvedela, ze kde je moj rodicak.
Po 5-tich mailoch mi odpisali: "Na základe Vášho dožiadania pri kontrole spisu rodičovského príspevku bolo zistené, že suma za január 2013 nebola vyplatená z dôvodu nepregenerovania sa novej sumy v informačnom systéme. Za vzniknutú chybu sa ospravedlňujeme a suma Vám bude doplatená vo výplatnom termíne v marci 2013."
Takze sa strasne tesim.... 😠
@bisy Renata5 ma pravdu.Sak to nieje tvoja chyba ale ich. Presne. Cigan by tam taku vojnu spravil zeby sa mu tie uradnicky poskladali a dali mu aj zosvojho tie peniaze a to beru ovela viac ako my co nanich robime 🙂 Noo ja by som to tak nenechala keby mi fakt tie peniaze chybali. Keby si nemala manzela? Trapi to niekoho ? No mne uz prisiel papierik VCERA a dnes sa chystam na postu tak som zvedava ze ci mi ich daju ked tam je ina adresa. Este ze tu moju uradnicku to aspon trapilo 🙂 tak sa drzte 😉
Koľkého v mesiaci posielaju rodičák?Má mi prísť prvý krat a neviem,kedy ho čakať
@blackcat8885 na ucet okolo 13-14 a psotou az okolo 20
@voskovaeva Dakujem
tak ani so dnes necakala a nabehol rodicak aj pridavky....🙂
@zebricka23 a kedy vam tak normalne chodieva...

zenicky huraaa konecne nabehol🙂