Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Je tu ešte niekto - komu nenabehol rodičovský príspevok ...som z BA - účet TB ... a zatiaľ stále nič. Ďakujem
@lilly0812 ahoj, toto by ma zaujímalo, spĺňate podmienky na predĺžený rodičovský príspevok ale nepriznali, na základe čoho ho nepriznali? keď ho nepriznali to znamená že nespĺňate podmienky...
ahojte, tiež mi ešte neprišla materská tento mesiac... zajtra tam volám...
po dnesnom telefonate na socialku - dnes je uzavierka, dnes sa posielaju posledne peniaze, takze urcite najneskor v pondelok pride materska... 😉
@monika1302 No, predpokladám, že asi 14., prípadne 16.. Noo a možno nás prekvapia, že to stihnú ešte 11. 😉 - čomu moc neverím.
@lalinko2010 splnali sme 3 diagnozy podla tabulky. Odklad od alergologia, krcnej lekarky aj neurologicky. Za lekarske posudky som si zaplatila 30 eur. Alergologicka aj krcna s pediatrickou ostali zhrozene, ze komu to potom davaju ked nie choremu dietatu.
minuli rok ajked bolo 15v pondelok prisli mi az 16 ale aj tak dufam ze to bude 14steho
@lilly0812 bude to znieť hnusne ale posudkový lekári nepovažujú alergológov a imunológov za lekárov, čiže môžeš mať aj xy vyšetrení od takýchto lekárov a neprejde ti žiadosť. to isté platí aj pri posudzovaní na peňažné príspevky na kompenzáciu. Krčná lekárka - akú diagnózu stanoví? zväčšené mandle?
napíšem ti jedno ale isto sa bude veľa mamičiek hnevať, ale bu´d rada že tvoje dieťa nie je na úrovni 3 mesačného bábätka, je vyvinuté - fyzicky a psychicky - hnev ohľadne nepriznania príspevku pochopí len matka ktorá také dieťa má doma, s vážným postihnutím a nedostane kompenzáciu...ale to som už odbočila od rodičovského príspevku ku kompenzačným príspevkom...a to je už iná kapitola.
@solinkarka od Decembra som na materskej a neskor ako 6-teho nemam 🙂 takze myslim to vazne ;)

@sonicc Citam,len väcsina mamiciek to berie ako to iste,tak preto som sa pytala😉. Tak potom treba kontaktovat SP pravdepodobne neposlali.