Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
BA VUB prídavky prišli v pondelok, materská v nedohladne
@denduska Ani ja nemám ilúzie o bankách a ani sa žiadnej nezastávam - je to banda darmožráčov. 😀 😀 😀 Ale ako vidím som tu jediná, čo som nikdy nemala problémy s VUBčkou.... No a ten tvoj prevod ber tak, že si ho posielala v nedeľu - tak tú ani nerátaj... 😉 Áno viem, že VUB je jedna z bánk, ktorá "točí" tie peniaze až do úplného maxima, ale ak by mi spravili to čo tebe, tak sa sťažujem, nakoľko na tých 24 hodín je dokonca zákon al.vyhláška - aj to tu raz niekde bolo, ale fakt neviem číslo....Napríklad ja nemám žiadne problémy ani z úhradami z DE - chlapovi pošlú v pondelok ráno a v utorok po 16.00 al.max. v stredu po polnoci- ráno ich mám a to je zahraničný prevod...
@evittam vieš čo, oni majú taký selektívny systém. Vidím to na mm, ktorému sa tam otočí trošku iný obnos. Hneď je ten prístup o inom 😝 Tak mne tá platba nesúrila, nestálo mi za to teraz sa ísť handrkovať. Ani som nerátala že by nabehla v pondelok. Ale utorok poobede ma trošku prekvapil. A späť k téme - stále nemám rodičák 😀
@rebellefleur Ba, VUB, prídavky aj materská mi prišla v pondelok
@denduska ani ja nemám 😀 v praci koncim o 18.00 tak hadam nabehnu stiham aj nakup potom 😀
@mirka17 - moj zamestnávateľ ma sídlo v DS, takže materská mi chodí zo sociálky DS a zatial nič
A práve nabehli peniaze, kto máte VUBčku 😅 Ja som Trnava a konečne som sa dočkala 🙂
PB VUB stale nic.
kosice vub ma niekto ???
TV ma niekto?
@jarushka_12 tento mesiac si nezaslúžime 😀 😝
@denduska No super 😀 tak to potom nečakám zbytočne 😀 ale nie teraz vážne už by mohli dojsť už je veľa hodín 😀
nič ? 😒
VÚB Stropkov nabehla 😉
Vub Košice aleluja 😀
@denduska ja stale cakam 😀
@vladik2013 hrôza 😠
@denduska v pohode vsak to je vubka....uz som zvyknuta 🙂
snv este nic TB
ja este nic ☹
Niekto zo SNV uz dostal ?
Bratislava VÚB nič :( porazí ma :(
Kosiceee VUB uz maaaam🙂)
@vladik2013 uz mi doslo🙂
je to na neuverenie ale nabehli teraz......dakujem vub ze to bolo tak skoro 😝
@drutyn aj mne teraz.. 😀
Aj Trebisov prave nabehol ...vu

ani ja este nemam a tiez mam VUB, sice som z ineho mesta, ale aj tak...