Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
okres Dunajská Streda - UPSVR - 15.10.2015
Baby z Partizanskeho neviete kedy budu posielat rodicak?
Este nemal asi nikto vsak
Žienky kedy zvykne byt vo vub? budem mat prvy krat na ucet..tak neviem doteras mi chodilo postou..diik 🙂
@radacak nezalezi od banky ale od tvojho okresu
Myslite ze dnes bude ? 🙂
No co zenuskenky?potesia nas uz dnes..nenahnevala by som sa nech si vybavim potrebne veci a nemusim behat na x raz do,mesta,najme,ked som,este nezdrava
Podla mna dnes bude
zienky tak prvy mesiac cakam uz na vyplatu a nie na rodicak 🙂 ale splatnost rovnaka tak cekujem ci pridu skor pridavky 🙂 aspon daco :D
@emuska27 dnes pochybujem, mozno zajtra alebo az vo stvrtok
mohli by prist budem drzat palce.
Ja mavam uz dobreho pol roka vzdy 13. Tak snad nesklamu
@solinkarka uvidim..min mesiac som,mqla,14teho...mohli bybzas potesit 13teho,aj ked to,njeje moje stastne cislo 😀 ale uz neraz mi dosli 13...
Ja dúfam že hej 🙂 V auguste mi prišli 13 - teho, tak šup šup aj tento mesiac 😀
Čakáme ako na zázrak 😀 😀
Veru kazdy mesiac hypnotizujeme mobil.Pre smiesnich par eur.
joj potesilo by ma keby dosli
jak niekomu pridu piste :D
@petka0202 ahoj
@alexandra206 aoj uz zasa spolu cakame :D
@petka0202 tak hadam dnes tukne sms
@alexandra206 tak to dufam aj ja nie koly malemu bo ma vsetko co treba ale potrebujem pausal vyplatit inak ma odpoja :( 8 meho malo byt vyplatene
@petka0202 ty kokso..nechcela by som u nas v chladnicke by sa zase mys obesila keby tam prisla
@alexandra206 no je to zle ... maloí peniazkou davaju :(
@petka0202 pri dvoch detoch smiesnych 250
@alexandra206 to je teda malinko :(
@petka0202 este chlap zarobi 800

@99zuzula ja tak isto, ibaže šeky na pošte. A to nás tu je dosť takých. Mali by zvýšiť lebo fakt je to malo