Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
🙂
Babulky aj ja cakam na tie miliony rovnako ako vy ale ak vam chodia ako prvym co uz podla tejto stranky. Viem ze vacsine chodi 14teho a ostatnym 15teho cize ja som si ista ze mne pridu az zajtra :(
@alexandra206 ani mne este neprisli. Mali by dnes (treti den uz je). Dufam, ze nebudem cakat zas do 16teho, kvoli tomu som menila banku, mala som Tatra banku ktora zdrzuje platby, resp. peniaze pripisala aj po 5tich dnoch po odoslani.
aky treti den je ci so
@lilly0812
Cakamam aj ja ako kazdy mesiac a veru sa cudujem ze vam pridu aj skor ako 15. Mne len ked je 15 cez vikend pridu skor. Juj ale by som sa potesila sice to nie je vela no aj tak sme od toho zavisle skoro vsetky mamicky
@si_mo_nka321 vatsine 14teho? Odkedy? Mne banka uz vyse roka nepripisala skor ako 16teho 17teho, dufam, ze v novej banke to bude inak
@alexandra206 tento pondelok sa odoslali, je streda t.j. 3 dni
Akurad mi prislo kukam ako puk prvykrat o takotmto case.Prima banka
@janakomancova tak si asi prvá 🙂
@lenuskalenuskalenuska asi, neviem nikdy mi pred 10tou neprisli az teraz 🙂
@janakomancova tak to je super 😉
My ostatné stále čakáme a dúfame 🙂
@lilly0812 vsetko zavisi od kraja .muz ma tatrabanku a nikdy mu neprisla vyplata neskor ako ostatnym vo firme.jemu chodi praveze medzi prvymi.ja mam csob a rodicak mi prisiel kolkokrat aj 10 aj 11 napriklad minuly mesiac som mala rodicak 11. Nikdy mi neskor ako 14 nedosiel.a kamoska v nasom meste ma tiez tatrabanku a chodi jej rovnako ako mne. Vub banka zadrziava peniaze.cize toto az tak na banke nezalezi ako na tom kedy to tetusky spracuju.
caute dievcata tak ako este sest minut a uvidime ci to zacne 😀
dufam ze priiiiiduuuuuu
Ja na to cakam ako na spasenie
@lilly0812 noo povedat mozu vies ako. Ale u nas v meste co poznam baby maju ucty v roznych bankach a vzdy pridu v ten isty den len hodina je rozdielna niektore doobeda noektore poobede.ale napriklad muzovi chodi skor vyplata co ma tatru ako kolegovi co ma slovensku sporitelnu. Ja mam csob od svojich asi 13 rokov a som s nou spokojna. ale hovorim vsetko je na tetuskach a oni sa mi zda maju cas az do 15. No a tu u nas maju niekedy fofry ze ozaj aj 10 alebo 11 mi chodi a niekedy ako dnes ze je 14 este nemam ale dnes urcite budem mat.a aku si si dala banku?
@petka0202 co este mas pausal
@alexandra206 zatial ano neskusala som volat 🙂
@petka0202 neboj za chvilku budu na ucte
@petka0202 moj ucet -26,43ach
@alexandra206 tak to dufam ze zacnu chodit 🙂
TB zilina,rodicak na zcte prabe teraz 😉
to len zilina ide mat dnes??? 🙂
Liptov dexia banka ano

Ja pevne dufam ze dnes to isto bude :D