icon

Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?

traktor
13. júl 2012

...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉

silvinka000
10. nov 2015

No však to neriešime manzelove peniaze ale naše kedy dojdu tak dojdu aj tak rýchlo odletia

evittam
10. nov 2015

@lalinko2010
@moni244 Ja som nikde nenapísala, že to riadia "tetušky" na úradoch, lebo to dobre viem. A tiež veľmi dobre viem, že peniaze budú na účtoch 13.11. -ako som už napísala......

lalinko2010
10. nov 2015

@evittam citujem - No a len čisto teoreticky a prakticky - 17.11. je sviatok, väčšina "tetušiek" bude mať voľno a myslím, že aj tak to nastavili tí z vrchu (ktorí teda určite v pondelok robiť nebudú) nech sa to vyplatí ešte pred víkendom.
ja som nenapísala že to riadi "tetuška" len čisto teoreticky a prakticky - už len to že "tetuška".....prečo? si myslíš že sa celý deň válam v robote? vieš čo to je robiť s ľuďmi, ktorí prídu alebo telefonujú že kde sú peniaze? dajte mi? máte trezor? reku jasné hneď 10 za chrbtom.
a xy ďalších požiadaviek, na ktoré ani upsvr nemá kompetencie, ale to je už iná téma....

michelle34
10. nov 2015

Zeny co sa tu hadate ved tie peniaze aj tak pridu raz neskor raz skor ! Aj mna to zaujima len preto ze mi nechodia sms z banky a som doma lebo som dieta nechcela len porodit ale ho aj vychovat a vidiet jeho pokroky ...

evittam
10. nov 2015

@michelle34 Presne ako píšeš.....
@lalinko2010 Ja som výraz "tetuška" nemyslela v zlom a ako si aj a nie raz zkopírovala,tak aj píšem,že za to nemôžeš-te. A ani si nemyslím,že sa v práci "váľaš" - potom by ťa len blbec platil.... 😉
Ale, "trafená hus vždy zagága".....
Hádajte sa tu ďalej, mne je úplne jedno či prídu do piatku al.nie....

lalinko2010
10. nov 2015

@evittam tak 12.11.2015 peniaze na účte.

Ale, "trafená hus vždy zagága"..... - toto mám ako chápať?

Možno som nejako zabrzdená ale toto vyjadrovanie a prirovnanie ľudí k niečomu a podobne, ja nepochopím. Ale to je inteligencii, aké vyjadrovanie.....

maciatkolulu
10. nov 2015

@lalinko2010 ale aj tak bolo chutne, ze "ja som nikde nenapisala tetusky" 😀 😀 😀

lalinko2010
10. nov 2015

@maciatkolulu možno som čítala inú diskusiu o tých tetuškách...

1cita
10. nov 2015

kosice podla mna je to blbost ze budu 13peniazky na ucte oni maju cas hlavne ze oni maju vyplaty načas a nic nerobia.albo prekvapia?
kosice L

maciatkolulu
10. nov 2015

@1cita tak ono im tie vyplaty"zase vyplacaju ine tetusky"kt.si ako tu poniektore pisete valaju rit a nic nerobia, takze ony tiez mozno nebudu mat vyplatu "nacas"a mozno si tiez niekde zalozia diskusiu o inych "lenivych, nic nerobiacich tetuskach" co im naschval neposielaju peniazky na ucet. Ako fakt sorry, ale to naozaj nezalezi od radovych zamestnancov uprsvr...

lalinko2010
10. nov 2015

oprava, 12.11.2015 na účte peniaze - rodičovský príspevok, prídavok na dieťa - v našom okrese, nie na celom Slovensku!

1cita
10. nov 2015

niekto pisala ze okolie kocice 13 tak teraz neviem ale ja sa pitm na kosice a neviem o aky okres alebo mesto sa to tika

1cita
10. nov 2015

ak mozte tak mi odpiste ci je to pre kosice alebo ine mesto.dik za odpoved

lalinko2010
10. nov 2015

@1cita nie sú to košice, je to LV okres.

1cita
10. nov 2015

dik

1cita
10. nov 2015

niekto pisal aj kosice okolie ze budu na ucte tak som trosku zmetena lebo som si pozerala archyv do zadu a bolo to písane 3novembra tak neviem kto si roby srandu

1cita
10. nov 2015

@lilly ahoj prepac ze pisem ale ako vies ze budu peniazky 13?a je to iste?alebo sa len domievas ak mozes tak odpis ahoj

moni244
10. nov 2015

@1cita najprv si porieš pravopis a ona robí na UPSVR, vždy dáva info, kedy majú mať Košice

evittam
10. nov 2015

@maciatkolulu Lepsie citaj......😉
@lalinko2010 Samozrejme,ze je to o inteligencii😀. A ak si nepochopila,nevadi-nikto ta neoslovil a ani nic v zlom nenapisal a ty si sa ozvala.😉. Uz to chapes?!

1cita
10. nov 2015

no bo ty ho maš idealny ten pravopis ale dik za info ved uvidime či je to tak

lilly
10. nov 2015

@1cita ano je to iste, budu 13.11. v kosiciach 😉

mirka2411
10. nov 2015

@lilly ahoj trošku mimo tému ale keďže pracuješ na UPSVAR chcela by som sa spýtať či mi vieš dať info ako postupovať keď chcem zmeniť číslo účtu menila som banku a starý účet budem rušiť ale neviem ako dlho to potrvá kým sa zmena v systéme prejaví a treba na to nejaké tlačivo alebo stačí ísť na podateľňu a zmenu nahlásiť? ďakujem 🙂

mamaoly
10. nov 2015

@lalinko2010 Boh ťa žehnaj ak máš pravdu 🙂 myslíš LV a okolie, hej?

cheria
10. nov 2015

@mirka2411 musis zajst na urad prace a vypisat tam tlacivo o zmene uctu, len davaj pozor aby si tam mala napisane rodicovsky prispevok a pridavok na dieta.Ja som na to zabudla a teraz uz dva mesiace riesim nevyplateny rodicovsky.

lilly
10. nov 2015

@mirka2411 nie je to moja agenda, ale zistovala som podobne pre znamu, myslim, ze to vybavis na recepcii, na Zizkovej, potrebujes karticku z banky s cislom uctu a jej kopiu a vyplnis ziadost o zmenu uctu a ak by este daco potrebovali, ti povedia.. ale ak boli predchadzajuce davky platene na tvoje meno, myslim, ze ine netreba, ak na manzela, tak treba jeho suhlas. a prejavit by sa to malo od dalsieho mesiaca, tento pojde na stary ucet.

mirka2411
10. nov 2015

@lilly Ďakujem 🙂

mirka2411
10. nov 2015

@cheria Ďakujem 🙂

petka0202
11. nov 2015

Takze baby ked kosice ma 13 a ja mavam o den skor ako oni tak budem mat 12 ?

lalinko2010
11. nov 2015

@mamaoly verím že pc neklame
Vyplatená 12.11.2015

mamula2
11. nov 2015

Baby mne dnes napr.jedna"známa"povedala že rodičáky a prídavky v BB budú až v pondelok 😒