Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
@lalinko2010
@moni244 Ja som nikde nenapísala, že to riadia "tetušky" na úradoch, lebo to dobre viem. A tiež veľmi dobre viem, že peniaze budú na účtoch 13.11. -ako som už napísala......
@evittam citujem - No a len čisto teoreticky a prakticky - 17.11. je sviatok, väčšina "tetušiek" bude mať voľno a myslím, že aj tak to nastavili tí z vrchu (ktorí teda určite v pondelok robiť nebudú) nech sa to vyplatí ešte pred víkendom.
ja som nenapísala že to riadi "tetuška" len čisto teoreticky a prakticky - už len to že "tetuška".....prečo? si myslíš že sa celý deň válam v robote? vieš čo to je robiť s ľuďmi, ktorí prídu alebo telefonujú že kde sú peniaze? dajte mi? máte trezor? reku jasné hneď 10 za chrbtom.
a xy ďalších požiadaviek, na ktoré ani upsvr nemá kompetencie, ale to je už iná téma....
Zeny co sa tu hadate ved tie peniaze aj tak pridu raz neskor raz skor ! Aj mna to zaujima len preto ze mi nechodia sms z banky a som doma lebo som dieta nechcela len porodit ale ho aj vychovat a vidiet jeho pokroky ...
@michelle34 Presne ako píšeš.....
@lalinko2010 Ja som výraz "tetuška" nemyslela v zlom a ako si aj a nie raz zkopírovala,tak aj píšem,že za to nemôžeš-te. A ani si nemyslím,že sa v práci "váľaš" - potom by ťa len blbec platil.... 😉
Ale, "trafená hus vždy zagága".....
Hádajte sa tu ďalej, mne je úplne jedno či prídu do piatku al.nie....
@evittam tak 12.11.2015 peniaze na účte.
Ale, "trafená hus vždy zagága"..... - toto mám ako chápať?
Možno som nejako zabrzdená ale toto vyjadrovanie a prirovnanie ľudí k niečomu a podobne, ja nepochopím. Ale to je inteligencii, aké vyjadrovanie.....
@lalinko2010 ale aj tak bolo chutne, ze "ja som nikde nenapisala tetusky" 😀 😀 😀
@maciatkolulu možno som čítala inú diskusiu o tých tetuškách...
kosice podla mna je to blbost ze budu 13peniazky na ucte oni maju cas hlavne ze oni maju vyplaty načas a nic nerobia.albo prekvapia?
kosice L
@1cita tak ono im tie vyplaty"zase vyplacaju ine tetusky"kt.si ako tu poniektore pisete valaju rit a nic nerobia, takze ony tiez mozno nebudu mat vyplatu "nacas"a mozno si tiez niekde zalozia diskusiu o inych "lenivych, nic nerobiacich tetuskach" co im naschval neposielaju peniazky na ucet. Ako fakt sorry, ale to naozaj nezalezi od radovych zamestnancov uprsvr...
oprava, 12.11.2015 na účte peniaze - rodičovský príspevok, prídavok na dieťa - v našom okrese, nie na celom Slovensku!
niekto pisala ze okolie kocice 13 tak teraz neviem ale ja sa pitm na kosice a neviem o aky okres alebo mesto sa to tika
ak mozte tak mi odpiste ci je to pre kosice alebo ine mesto.dik za odpoved
@1cita nie sú to košice, je to LV okres.
dik
niekto pisal aj kosice okolie ze budu na ucte tak som trosku zmetena lebo som si pozerala archyv do zadu a bolo to písane 3novembra tak neviem kto si roby srandu
@maciatkolulu Lepsie citaj......😉
@lalinko2010 Samozrejme,ze je to o inteligencii😀. A ak si nepochopila,nevadi-nikto ta neoslovil a ani nic v zlom nenapisal a ty si sa ozvala.😉. Uz to chapes?!
no bo ty ho maš idealny ten pravopis ale dik za info ved uvidime či je to tak
@lilly ahoj trošku mimo tému ale keďže pracuješ na UPSVAR chcela by som sa spýtať či mi vieš dať info ako postupovať keď chcem zmeniť číslo účtu menila som banku a starý účet budem rušiť ale neviem ako dlho to potrvá kým sa zmena v systéme prejaví a treba na to nejaké tlačivo alebo stačí ísť na podateľňu a zmenu nahlásiť? ďakujem 🙂
@lalinko2010 Boh ťa žehnaj ak máš pravdu 🙂 myslíš LV a okolie, hej?
@mirka2411 nie je to moja agenda, ale zistovala som podobne pre znamu, myslim, ze to vybavis na recepcii, na Zizkovej, potrebujes karticku z banky s cislom uctu a jej kopiu a vyplnis ziadost o zmenu uctu a ak by este daco potrebovali, ti povedia.. ale ak boli predchadzajuce davky platene na tvoje meno, myslim, ze ine netreba, ak na manzela, tak treba jeho suhlas. a prejavit by sa to malo od dalsieho mesiaca, tento pojde na stary ucet.
Takze baby ked kosice ma 13 a ja mavam o den skor ako oni tak budem mat 12 ?
@mamaoly verím že pc neklame
Vyplatená 12.11.2015
Baby mne dnes napr.jedna"známa"povedala že rodičáky a prídavky v BB budú až v pondelok 😒

No však to neriešime manzelove peniaze ale naše kedy dojdu tak dojdu aj tak rýchlo odletia