Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
teda dúfam ,že prídu v piatok 😉 spolieham na to 😉
ahojte dievcence tak co myslite budu peniazky dnes alebo zajtra? 🙂
Košice.no čo budu dnes alebo zajtra korunky,mne sa tomu nechce verit že budu 13aj ked sa otom hovorí
a nam to nevyslo rovno vcera vecer za poslednych 20e nakup ..
Ja cakam dnes dufam ze budu.... 😒
No a mne predvcerom prisiel papier z uradu ze mi znizili peniaze.Ja dostavam pridavky a na syna nahradne vyzivne,a kedze mi byvaly poslal 30 eur tak mi to znizili
..čo tak ked mi pridu peniaze sadnut za stol, rozratať kolko potrebujeme na najom, kolko na poplatky ktore platime (neviem elektrina, plyn, telka, cestovne, školske poplatky) a to čo nam ostava - strava, drogeria... 🙂
Tento mesiac je zlý? A čo bude december ked sa kupuju darčeky a idu sviatky?? Uz vidim reklamy na pozičky od ,,poštovky,,.
ved hej.....niektoré tu čakajú na peniaze ako na spasenie,ja čakám tiež.......pretože nie každý ich má na rozdávanie.....niektorí žijú ledva ledva od výplaty do výplaty a niektorým je jedno,či im tá almužna rodičovská už prišla na účet alebo nie.......ale peniaze potrebuje každý....... ☹ ☹ ☹ ☹
Práve mi nabehol na účet 🙂 ja asi odpadnem to som fakt nečakala
Baby momentálne teraz mi nebehol na účet 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 okres Brezno 🙂 🙂 🙂 🙂
este niekdo ??
ake mate banky?

@mamula2 znicila si mi nadej :( ale nie ja si myslim ze v piatok 🙂