Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Ako je to mozne ze vk uz maju a lucenec a okolie nic.alebo zavisi od banky ?ja uz neviem.aku banku mas prosim ta lulia.
Dobre.ked zajtra niekto bude mat piste.alebo ked ja budem skorej napisem.ahojte
@monikabubko to vazne vam dosli??? Lebo dnes tu nikomu.nic nepiplo je to divne
Fakt zaujimave asi 7 bab malo vcera.. Dnes tu nikomu neprislo pokial viem... Tak nic tak zajtra dofrcia
..totis na ucte mam -0,20 centou a v penazenke 1,20 e pekne nooo
Kamaratka mala uz vcera a ja este nie a vzdy mam na druhy den ponej
@lulia ale nieste s ke? LEBO KE AZ ZAJTRA
Baby berte to tak,že tie ktorým nabehne v pondelok,alebo utorok,vydržia im peniaze dlhšie,zatial tie čo dostali dnes,alebo dostanú zajtra už budú mať v pondelok prd-keďže dávajú takú almužnu☹
Aj ja som mala včera,mam vub a som z levíc
No co ??? 🙂 🙂
Dufam ze dnes to pride dnes ma moja laska rocik nech mozem kupit darceeek velkyyy
@mariska1989 Ano 9.12.2015 nabehol rodičovský mne a som zaradená do Želiezoviec a tiež vtedy nabehol aj kamarátke, ktorá je zaradená do Levíc. Obe máme účet v Tatrabanke.Nevidím dôvod písať, že nabehol ak by nenabehol. Ja popri rodičovskej aj pracujem, takže naň nie som odkázaná a podávam info babám,ktoré naň čakajú a nemajú to šťastie a vhodné okolnosti, aby mohli popri RD pracovať 🙂
Zenuse moje snad sa to dnes rozbehne potom piiistr
@veronikafisi Ďakujeme za info, dám vedieť 🙂 a kde to tá pani písala? či si sa jej osobne pýtala ?
Tak ako?nikto nepíše to nikomu nepipa? 😀
@1cita ed to chodi az po10
tak este hodinku vydrzat a uvidime ci sa to spusti.. 🙂 🙂
boze kocky to sa stalke to iste opakovat bude pokial peniaze nepridu??? sak vam pride sms ked pridu ak nie treba ist kuk do bankomatu a nie vkuse pisat ci pride alebo nie a stresovat zbytocne cim skor pride tym skor odidu :D nestresujte tie peniaze aj tak pridu :D
@julka31111 tak nato je toto zalozene a bude to kazdy mesiac

Baby, ja si myslím že nebudú ešte zajtra, ale až v pondelok.